Mustckmk

Uzman
M1 Max ile 5 saat 6 saat arası ekran süresi alabiliyorum, Windows bilgisayarlara göre fazlasıyla iyi; fakat vaat ettikleri şeylerle ve günler boyu kullananların söylediği gibi bir deneyimim benim pek olmadı. sanki biraz abartılmış. Kullanan kişilerin deneyimlerini merak ediyorum.

Vadedilen 15-20 saatlik süreler Safari'de takılmak, metin yazmak veya video izlemek gibi hafif işler için geçerli. M1 Max çipinde ağır programlar çalıştırıyor, video render alıyor ya da GPU'yu yüke sokuyorsan 5-6 saat almak çok normal.

M1 Max de artık 5 seneyi devirdi sayılır neticede.

M1 Max ile 5 saat 6 saat arası ekran süresi alabiliyorum, Windows bilgisayarlara göre fazlasıyla iyi; fakat vaat ettikleri şeylerle ve günler boyu kullananların söylediği gibi bir deneyimim benim pek olmadı. sanki biraz abartılmış. Kullanan kişilerin deneyimlerini merak ediyorum.
Bende Windows Laptop 7 saate kadar gidiyor. Sizin batarya yıpranmış gibi geldi.

Windows bilgisayarlara göre deme, bir ThinkPad, EliteBook, XPS' e denk gelmemişsin belli.

Bende Macbook neo var, 12-13 saat ekran süresi alıyorum ama hafif kullanımda. İş yaptığım zaman 8 saatlere düşüyor.

7 yaşında bir ThinkPad cihazım var, orta yüksek iş hacminde ortalama 7 saat veriyor şuan, servis 1 sene önce evime gelip pilini değiştirdi.

file_000000004f5482109d03ddc06d9b0e71.webp

IMG_20200426_222749290.webp

Son düzenleme: