belfort 394

Becerikli
Merhaba, elimde 8/256 GB MacBook M1 cihaz var. Bu cihazı Monster Abra A7 v12.1 GTX 1650 i5-10300H 16 GB ile üstüne 3 bin lira alacağım şekilde takaslamak sizce mantıklı mı? Karşı tarafın bilgisayarı 5 yıllıkmış ve bataryası ölü. Benim cihazım da 2 yıllık ve pil sağlığı %94'te. Sizce bu takas mantıklı mı? Yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Aradaki para zaten batarya parası oluyor. Yani kafa kafaya değiştirmiş olacaksınız. Eğer ben oyun oynamadan yapamıyorum diyorsanız mantıklı ama günlük kullanım ve oyun dışı işler için bence mantıksız. Ben girişmezdim.
Hocam macbooku hiç kullanmıyorum. Ben yurtta kalıyorum macbook evde kalıyor o derece. Oyun oynamak açısından takas mantıklı geldi fakat dediğiniz gibi bir durum da var.

1650 oyun oynamak açısından güçsüz kalacaktır, macbook da olduğu gibi deneyim ettiğiniz pil sürelerini de asla sağlayamayacağından çok mantıklı bulmuyorum.

Hocam macbooku hiç kullanmıyorum. Ben yurtta kalıyorum macbook evde kalıyor o derece. Oyun oynamak açısından takas mantıklı geldi fakat dediğiniz gibi bir durum da var.
Yurtta kalıyorsun da MacBook evde bırakılacak cihaz mı yahu? Okulunda falan da mı işine yaramıyor hiç bilgisayar?