Şimdi düşününce Apple ürünlerini Yunanistan"da da kullananlar var ve orası da sıcak. Güney Kıbrıs'ı fazla değerlendirmeye almıyorum kullanan azdır diye. İstanbul için sıkıntı yapacağını düşünmüyorum.

8 GB Pro mu? 16 GB Air mi? 8 ile 16 arasında çok fark var ya. Değmeyecekse 16'ye boş para vermek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro iyi gibi. Yarın detaylı bakıp yazarım. Webte gezinirken fazla ısınmıyordur yine de.

Gerçek Elmacıyı etiketlememişiz @Elma ısıran

Sanırım M3 Air 8 GB alacağım. Sitede pil süresi aynı gözükse bile fark ediyor. Isınma olayına baktım da aşağı yukarı aynılar. 3-5 derece oynuyor ve M3 frenleme yaparak ısıyı hızlıca düşürüyor Ginebench'te ve ona rağmen M2'den iyi yapıyor. Böyle şeylerle uğraşmayacağım ama böyle şeyler cezbetti yine de :D Web'de gezinmede ısınacağını sanmıyorum. Yoksa pasif soğutma yapmazlardı herhalde. Zaten işlemci de 3 nm illa bir avantajı olur onunda. Gerçek Elmacı'dan da fikirlerini alabilirsem çok sevinirim :D Yardımlarınız için teşekkürler.

Sanırım M3 Air 8 GB alacağım. Sitede pil süresi aynı gözükse bile fark ediyor. Isınma olayına baktım da aşağı yukarı aynılar. 3-5 derece oynuyor ve M3 frenleme yaparak ısıyı hızlıca düşürüyor Ginebench'te ve ona rağmen M2'den iyi yapıyor. Böyle şeylerle uğraşmayacağım ama böyle şeyler cezbetti yine de :D Web'de gezinmede ısınacağını sanmıyorum. Yoksa pasif soğutma yapmazlardı herhalde. Zaten işlemci de 3 nm illa bir avantajı olur onunda. Gerçek Elmacı'dan da fikirlerini alabilirsem çok sevinirim :D Yardımlarınız için teşekkürler.

Güle güle kullanın.

Oyun işinin en kötü yanı bu ya. Mac almak yerine konsol TV ikilisine veya pcye görmüyorsun.

8 GB RAM'lı ölü cihaza yatırın yapmayın

16'lık M2 Air her işinizi görür.

@mr.esat yapacağı işlerde 8 yeter. Bugün 4 bile yetiyor zorlamadikca. Pil süresi daha önemli.
Yapacağı işlere 4 de yetiyor o zaman çıkmanın anlamı yok ne demek?

Bugün yeterse yarın yetmez. Satmak istese uzun sürer satması piyasası da ölü. Saçma sapan cihazlara bu kadar para vermenin alemi yok. 8 GB RAM bu, yeterlilik göze alınacaksa bu kadar para vermenin anlamı yok. Ney mantıklıysa, ney fiyatını hak ediyorsa onu alacak. 16 GB RAM'li M2 Air de gayet mantıklı. Batarya süresi de şahane.

Yapacağı işlere 4 de yetiyor o zaman çıkmanın anlamı yok ne demek?

Bugün yeterse yarın yetmez. Satmak istese uzun sürer satması piyasası da ölü. Saçma sapan cihazlara bu kadar para vermenin alemi yok. 8 GB RAM bu, yeterlilik göze alınacaksa bu kadar para vermenin anlamı yok. Ney mantıklıysa, ne fiyatını hak ediyorsa onu alacak. 16 GB RAM'li M2 Air de gayet mantıklı. Batarya süresi de şahane.

Ürünün ikinci el fiyatı için alınabilir evet. Pil süresinde kendi kararı. Kullanımda fark etmez.