Neo'nun usb 3.0 ve 2.0 bağlantı noktaları var, ikisi de şarjı destekliyor 3.0 olan displayportu da destekliyor. Bende 4 tane thunderbolt var ve yetmiyor desem yeridir bir şeyler yapmak istediğimde. Harici ekrana bu cihazı bağlamak çok zor gibi duruyor. NEO cep telefonundan bozma bir cihaz, ikinci bir ekranı render etmesi zor duruyor hele çözünürlük yüksekse. Bir de ekranı ölçeklendirirseniz, cihaz 4K ekranı ölçeklendirmek için mesela 6K render etmek zorunda kalıyor görüntüyü, onu 4k'ya uyarlıyor diye biliyorum ben aksi takdirde ekranda küçük yazılar görüyorsunuz. Yanlışsa düzeltsinler araştırdığımda böyle olduğunu söylüyorlardı. HUB yine alın siz, lazım oluyor ister istemez. UGreen veya Belkin alın. Ben Neo kullanmadım, sadece fikrimi belirttim ama Youtube'ta mucizevi şekilde 2 harici 4-5k monitör bağlayıp kullananlar var. Yüksek çözünürlükte cihaz zaten performans düşebilir diye uyarı veriyor nasıl başa çıkar bu kadar yüksek çözünürlüklerle bilemiyorum çıkıyorsa da mühendisleri ayakta alkışlamak lazım.