Macbook Pro 85-100 watt arası çekiyor yük altında. Neo 35 watt ile çalışıyorsa gayet iyi. Ben cihazın hdmi (3440x1440) ile ısındığını görünce hiç bulaşmadım bu konuda çok fazla şikayet olduğunu da okudum zaten. Gerek yok bence. Uyarımı yapmak istedim para kolay kazanılmıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?i5 7500F
Üstün
Ben de aktif olarak bir tane doğrudan Type-C'den HDMI A kablo var, markalı bir şey değil ama hala çalışıyor. 1-2 yıl önce Samsung DeX kullanmak için almıştım.
Revodok'un bir başka çeşidini kullanıyorum, şayet yüksek sıcaklığa maruz bırakmazsanız -bunun için de bu hub ile şarj etmemeniz gerekiyor Macbook'u- sorun çıkartmıyor. 1 seneyi geçiktir kullanıyorum sorunsuz şekilde Macbook Pro'da. HDMI kullanmak da cihazı ısıtıyor ama şarj etmek kadar değil. 100 watt yazdığına falan bakmayın 100 wattla şarj edemezsiniz cihazınızı bu kadar ucuz hubla. Cihaz ısıya maruz kalırsa bozulur, biraz araştırmanız yeterli, çok fazla kişi var bu tür cihazları bozan. Kalitelileri 5 bin liradan başlar, 20 bin lirayı geçer, aklınızda bulunsun. Bunlar o kadar kaliteli değiller.
Hiç bu hub işlerine bulaşmasam mı acaba, o kablo ile daha sağlıklı olur mu?
Trina
Üstün
Ben veggieg gibi dandik bir hdmi-c ile bağladığımda bile ısınmıyor. Neo'da problem olmaz. Port ihtiyacın yoksa almayabilirsin tabiiBen de aktif olarak bir tane doğrudan Type-C'den HDMI A kablo var, markalı bir şey değil ama hala çalışıyor. 1-2 yıl önce Samsung DeX kullanmak için almıştım.
Peak2Core
Başarılı
Şu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum.
Neo'nun usb 3.0 ve 2.0 bağlantı noktaları var, ikisi de şarjı destekliyor 3.0 olan displayportu da destekliyor. Bende 4 tane thunderbolt var ve yetmiyor desem yeridir bir şeyler yapmak istediğimde. Harici ekrana bu cihazı bağlamak çok zor gibi duruyor. NEO cep telefonundan bozma bir cihaz, ikinci bir ekranı render etmesi zor duruyor hele çözünürlük yüksekse. Bir de ekranı ölçeklendirirseniz, cihaz 4K ekranı ölçeklendirmek için mesela 6K render etmek zorunda kalıyor görüntüyü, onu 4k'ya uyarlıyor diye biliyorum ben aksi takdirde ekranda küçük yazılar görüyorsunuz. Yanlışsa düzeltsinler araştırdığımda böyle olduğunu söylüyorlardı. HUB yine alın siz, lazım oluyor ister istemez. UGreen veya Belkin alın. Ben Neo kullanmadım, sadece fikrimi belirttim ama Youtube'ta mucizevi şekilde 2 harici 4-5k monitör bağlayıp kullananlar var. Yüksek çözünürlükte cihaz zaten performans düşebilir diye uyarı veriyor nasıl başa çıkar bu kadar yüksek çözünürlüklerle bilemiyorum çıkıyorsa da mühendisleri ayakta alkışlamak lazım.Ben de aktif olarak bir tane doğrudan Type-C'den HDMI A kablo var, markalı bir şey değil ama hala çalışıyor. 1-2 yıl önce Samsung DeX kullanmak için almıştım.
Trina
Üstün
Sınır 1 harici ekran. Bazı docklarla bunu aşıyorlar ama 2 ekrandan fazlasına ihtiyacı olan neo almaz zatenNeo'nun usb 3.0 ve 2.0 bağlantı noktaları var, ikisi de şarjı destekliyor 3.0 olan displayportu da destekliyor. Bende 4 tane thunderbolt var ve yetmiyor desem yeridir bir şeyler yapmak istediğimde. Harici ekrana bu cihazı bağlamak çok zor gibi duruyor. NEO cep telefonundan bozma bir cihaz, ikinci bir ekranı render etmesi zor duruyor hele çözünürlük yüksekse. Bir de ekranı ölçeklendirirseniz, cihaz 4K ekranı ölçeklendirmek için mesela 6K render etmek zorunda kalıyor görüntüyü, onu 4k'ya uyarlıyor diye biliyorum ben aksi takdirde ekranda küçük yazılar görüyorsunuz. Yanlışsa düzeltsinler araştırdığımda böyle olduğunu söylüyorlardı. HUB yine alın siz, lazım oluyor ister istemez. UGreen veya Belkin alın. Ben Neo kullanmadım, sadece fikrimi belirttim ama Youtube'ta mucizevi şekilde 2 harici 4-5k monitör bağlayıp kullananlar var. Yüksek çözünürlükte cihaz zaten performans düşebilir diye uyarı veriyor nasıl başa çıkar bu kadar yüksek çözünürlüklerle bilemiyorum çıkıyorsa da mühendisleri ayakta alkışlamak lazım.
Maşallah diyelim fukaraya aktif soğutması bile yok cihazın.Sınır 1 harici ekran. Bazı docklarla bunu aşıyorlar ama 2 ekrandan fazlasına ihtiyacı olan neo almaz zaten4k monitör betterdisplay ile sorunsuz çalışıyor
Trina
Üstün
500 dolarlık laptop işte daha ne olsunMaşallah diyelim fukaraya aktif soğutması bile yok cihazın.)
Philologically
Üstün