Detaylar
Kim cevapladı?kaanleclerc
Deneyimli
Belkin modellerinden alabilirsiniz hocam. Önceden bayağı kullanmıştım MacBook Air'imde.
i5 7500F
Üstün
Hocam, Belkin'in 5 in 1 olarak birçok modeli var ve ilginç şekilde fiyat farkları da çok. Siz hangisini önerirsiniz?
Trina
Üstün
Ben bunu kullanıyorumHocam, Belkin'in 5 in 1 olarak birçok modeli var ve ilginç şekilde fiyat farkları da çok. Siz hangisini önerirsiniz?
Sadece type c portları olan model de var.
Pd iyi çalışıyor, ısınma vs hiç yaşamadım.
Kablosu da iyi hiç kopma vs olmadı.
5 ekimde fiyat daha da düşebilir
Revodok'un bir başka çeşidini kullanıyorum, şayet yüksek sıcaklığa maruz bırakmazsanız -bunun için de bu hub ile şarj etmemeniz gerekiyor Macbook'u- sorun çıkartmıyor. 1 seneyi geçiktir kullanıyorum sorunsuz şekilde Macbook Pro'da. HDMI kullanmak da cihazı ısıtıyor ama şarj etmek kadar değil. 100 watt yazdığına falan bakmayın 100 wattla şarj edemezsiniz cihazınızı bu kadar ucuz hubla. Cihaz ısıya maruz kalırsa bozulur, biraz araştırmanız yeterli, çok fazla kişi var bu tür cihazları bozan. Kalitelileri 5 bin liradan başlar, 20 bin lirayı geçer, aklınızda bulunsun. Bunlar o kadar kaliteli değiller.
i5 7500F
Üstün
Aynı modelin 7'li olanıda var onun fiyatıda fena değil.Ben bunu kullanıyorum
Sadece type c portları olan model de var.
Pd iyi çalışıyor, ısınma vs hiç yaşamadım.
Kablosu da iyi hiç kopma vs olmadı.
5 ekimde fiyat daha da düşebilir
5 ekimde fiyatı neden düşebilir?
Trina
Üstün
Prime indirimleri başlayacak.Aynı modelin 7'li olanıda var onun fiyatıda fena değil.
5 ekimde fiyatı neden düşebilir?
kaanleclerc
Deneyimli
Aynı modelin 7'li olanıda var onun fiyatı da fena değil.
5 Ekim'de fiyatı neden düşebilir?
Amazon Prime alışveriş festivali var hocam.
Trina
Üstün
En fazla 35w çekiyor zaten sorun olmaz
Revodok'un bir başka çeşidini kullanıyorum, şayet yüksek sıcaklığa maruz bırakmazsanız -bunun için de bu hub ile şarj etmemeniz gerekiyor Macbook'u- sorun çıkartmıyor. 1 seneyi geçiktir kullanıyorum sorunsuz şekilde Macbook Pro'da. HDMI kullanmak da cihazı ısıtıyor ama şarj etmek kadar değil. 100 watt yazdığına falan bakmayın 100 wattla şarj edemezsiniz cihazınızı bu kadar ucuz hubla. Cihaz ısıya maruz kalırsa bozulur, biraz araştırmanız yeterli, çok fazla kişi var bu tür cihazları bozan. Kalitelileri 5 bin liradan başlar, 20 bin lirayı geçer, aklınızda bulunsun. Bunlar o kadar kaliteli değiller.