Simon 46 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.315 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.985 Bugün 13:24 #11 RamKokusuSeven dedi: Biraz daha ucuz bir modeli var mı? Genişletmek için tıkla... Air M2 veya Neo. Bu ikisi en ucuz sifir MacBook'lar.
RamKokusuSeven dedi: Biraz daha ucuz bir modeli var mı? Genişletmek için tıkla... Air M2 veya Neo. Bu ikisi en ucuz sifir MacBook'lar.
KS KS RamKokusuSeven 13 Başarılı Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 771 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 13:26 #12 Simon dedi: Air M2 veya Neo. Bu ikisi en ucuz sifir MacBook'lar. Genişletmek için tıkla... Yazılım ve oyun geliştirme için ikisi arasından hangisi?
Simon dedi: Air M2 veya Neo. Bu ikisi en ucuz sifir MacBook'lar. Genişletmek için tıkla... Yazılım ve oyun geliştirme için ikisi arasından hangisi?
Aakons 46 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.981 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.695 Bugün 13:27 #13 RamKokusuSeven dedi: Yazılım ve oyun geliştirme için ikisi arasından hangisi? Genişletmek için tıkla... Air M.2 daha uygun. Neo asla senin amacına uymuyor. Bu arada oyun da oynayacagım dersen Air almaman lazım.
RamKokusuSeven dedi: Yazılım ve oyun geliştirme için ikisi arasından hangisi? Genişletmek için tıkla... Air M.2 daha uygun. Neo asla senin amacına uymuyor. Bu arada oyun da oynayacagım dersen Air almaman lazım.
KS KS RamKokusuSeven 13 Başarılı Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 771 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 13:28 #14 Aakons dedi: Air M.2 daha uygun. Neo asla senin amacına uymuyor. Bu arada oyun da oynayacagım dersen Air almaman lazım. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamayacağım. Neo ucuz ama beğenmedim. M2 alacağım büyük ihtimalle. MacBook Pro çok mu pahalı?
Aakons dedi: Air M.2 daha uygun. Neo asla senin amacına uymuyor. Bu arada oyun da oynayacagım dersen Air almaman lazım. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamayacağım. Neo ucuz ama beğenmedim. M2 alacağım büyük ihtimalle. MacBook Pro çok mu pahalı?
Simon 46 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.315 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.985 Bugün 13:29 #15 RamKokusuSeven dedi: Yazılım ve oyun geliştirme için ikisi arasından hangisi? Genişletmek için tıkla... M2. Cunku Neo da iPhone islemcisi var. Mimarileri farkli. Neo daha cok PDF okumak, internette sorf yapmak gibi basit islere uygun.
RamKokusuSeven dedi: Yazılım ve oyun geliştirme için ikisi arasından hangisi? Genişletmek için tıkla... M2. Cunku Neo da iPhone islemcisi var. Mimarileri farkli. Neo daha cok PDF okumak, internette sorf yapmak gibi basit islere uygun.
KS KS RamKokusuSeven 13 Başarılı Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 771 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 13:31 #16 Simon dedi: M2. Cunku Neo da iPhone islemcisi var. Mimarileri farkli. Neo daha cok PDF okumak, internette sorf yapmak gibi basit islere uygun. Genişletmek için tıkla... Eğer astronomik bir para kazanmazsam M2 alacağım.
Simon dedi: M2. Cunku Neo da iPhone islemcisi var. Mimarileri farkli. Neo daha cok PDF okumak, internette sorf yapmak gibi basit islere uygun. Genişletmek için tıkla... Eğer astronomik bir para kazanmazsam M2 alacağım.
Simon 46 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.315 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.985 Bugün 13:32 #17 RamKokusuSeven dedi: Oyun oynamayacağım. Neo ucuz ama beğenmedim. M2 alacağım büyük ihtimalle. MacBook Pro çok mu pahalı? Genişletmek için tıkla... MacBook Pro cok pahali bence. Bana kalirsa 50.000 TL'ye cikabiliyorsan Air M4 al. En azindan M2 gibi 4 yillik bir cipset degil. Daha guncel.
RamKokusuSeven dedi: Oyun oynamayacağım. Neo ucuz ama beğenmedim. M2 alacağım büyük ihtimalle. MacBook Pro çok mu pahalı? Genişletmek için tıkla... MacBook Pro cok pahali bence. Bana kalirsa 50.000 TL'ye cikabiliyorsan Air M4 al. En azindan M2 gibi 4 yillik bir cipset degil. Daha guncel.
KS KS RamKokusuSeven 13 Başarılı Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 771 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 13:32 #18 Simon dedi: MacBook Pro cok pahali bence. Bana kalirsa 50.000 TL'ye cikabiliyorsan Air M4 al. En azindan M2 gibi 4 yillik bir cipset degil. Daha guncel. Genişletmek için tıkla... M2 veya M4 alacağım.
Simon dedi: MacBook Pro cok pahali bence. Bana kalirsa 50.000 TL'ye cikabiliyorsan Air M4 al. En azindan M2 gibi 4 yillik bir cipset degil. Daha guncel. Genişletmek için tıkla... M2 veya M4 alacağım.
Simon 46 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.315 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.985 Bugün 13:34 #19 RamKokusuSeven dedi: M2 veya M4 alacağım. Genişletmek için tıkla... Guzel secim. Memnun kalacagina eminim. Ne de olsa oyun oynamayacaksin. Fanli bir makineye ihtiyac duymazsin.
RamKokusuSeven dedi: M2 veya M4 alacağım. Genişletmek için tıkla... Guzel secim. Memnun kalacagina eminim. Ne de olsa oyun oynamayacaksin. Fanli bir makineye ihtiyac duymazsin.
KS KS RamKokusuSeven 13 Başarılı Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 771 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 13:35 #20 Simon dedi: Guzel secim. Memnun kalacagina eminim. Ne de olsa oyun oynamayacaksin. Fanli bir makineye ihtiyac duymazsin. Genişletmek için tıkla... Zaten oyun için masaüstüm var.
Simon dedi: Guzel secim. Memnun kalacagina eminim. Ne de olsa oyun oynamayacaksin. Fanli bir makineye ihtiyac duymazsin. Genişletmek için tıkla... Zaten oyun için masaüstüm var.