- Makaleler
- 23
Air M2 veya Neo. Bu ikisi en ucuz sifir MacBook'lar.
Air M2 veya Neo. Bu ikisi en ucuz sifir MacBook'lar.
Yazılım ve oyun geliştirme için ikisi arasından hangisi?Air M2 veya Neo. Bu ikisi en ucuz sifir MacBook'lar.
Yazılım ve oyun geliştirme için ikisi arasından hangisi?
Oyun oynamayacağım. Neo ucuz ama beğenmedim. M2 alacağım büyük ihtimalle. MacBook Pro çok mu pahalı?Air M.2 daha uygun. Neo asla senin amacına uymuyor.
Bu arada oyun da oynayacagım dersen Air almaman lazım.
M2. Cunku Neo da iPhone islemcisi var. Mimarileri farkli. Neo daha cok PDF okumak, internette sorf yapmak gibi basit islere uygun.Yazılım ve oyun geliştirme için ikisi arasından hangisi?
Eğer astronomik bir para kazanmazsam M2 alacağım.M2. Cunku Neo da iPhone islemcisi var. Mimarileri farkli. Neo daha cok PDF okumak, internette sorf yapmak gibi basit islere uygun.
MacBook Pro cok pahali bence. Bana kalirsa 50.000 TL'ye cikabiliyorsan Air M4 al. En azindan M2 gibi 4 yillik bir cipset degil. Daha guncel.Oyun oynamayacağım. Neo ucuz ama beğenmedim. M2 alacağım büyük ihtimalle. MacBook Pro çok mu pahalı?
M2 veya M4 alacağım.MacBook Pro cok pahali bence. Bana kalirsa 50.000 TL'ye cikabiliyorsan Air M4 al. En azindan M2 gibi 4 yillik bir cipset degil. Daha guncel.
Guzel secim. Memnun kalacagina eminim.
Zaten oyun için masaüstüm var.Guzel secim. Memnun kalacagina eminim.Ne de olsa oyun oynamayacaksin. Fanli bir makineye ihtiyac duymazsin.