Jeff_Hardy

Becerikli
Merhaba, A1278 bir MacBook Pro aldım, bu cihazın mevcut macOS sistemi çok eski olduğu için OpenCore Legacy patcher yükleyerek aşağıdaki konudaki tüm adımları eksiksiz şekilde uyguladım;

Kod:
https://www.technopat.net/2023/02/01/desteklenmeyen-mac-son-surum-macos-nasil-kurulur/

Bunları uygulamama rağmen, kurulumda "yükleme hazırlanırken bir hata oluştu, bu uygulamayı yeniden çalıştırmayı deneyin. " hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fark yok ama bu rehberle denediniz mi?

Merhaba, teşekkür ederim. Videonun 4:46'ıncı saniyesine kadar hepsini harfiyen bu şekilde yaptım, fakat tam o kısımda sürdüre basınca ''Yükleme hazırlanırken bir hata oluştu. Bu uygulamayı yeniden çalıştırmayı deneyin.'' hatası alıyorum. İşin kötüsü tamamen sıfır ve temiz kurulup yapabilmek için SSD'yi sıfırladım ve şu anda sistemde OS yok. Sorun belki SSD'dedir diyerek farklı bir SATA SSD takarak onu da biçimlendirerek tekrardan kurulum denedim ancak aynı. Şu an elimde sadece Windows bilgisayar var.

Dosyanın bozuk inmiş olma ihtimali ya da USB bellek kullanıyorsanız ona bozuk yazılmış olma ihtimali var. Önerim, Windows'tan macOS High Sierra (10.13) indirip Transmac ile yazarak önce desteklenen bir sürüm kurup sonra tekrar denemeniz.

Dosyanın bozuk inmiş olma ihtimali ya da USB bellek kullanıyorsanız ona bozuk yazılmış olma ihtimali var. Önerim, Windows'tan macOS High Sierra (10.13) indirip Transmac ile yazarak önce desteklenen bir sürüm kurup sonra tekrar denemeniz.
Bunu denedim ancak Bootable değil sanırım, Mac diski görmüyor ekranda dosya yok işareti gidip geliyor.

Bugün internet kurtarma modu ile Mac OS Mountain Lion yükleyicisini açtı sistem. Ancak bu OS çok eski olduğu için ne AppStore çalışıyor, ne bir web sayfası görüntülenebiliyor. OCLP bile indiremedim. Elimde başka bir Mac cihazı da yok. High Sierra'yı kurmak istediğim zaman sistemi güncellememi istiyor, Mountain Lion yüklemeden önce de High Sierra DMG dosyasını Transmac ile yazdığımda sistem görmüyordu.

Son düzenleme: