Mustckmk 16

Uzman
16 inç modelini ikinci el alacağım ancak hem ikinci el alışveriş tecrübemin olmamasından hem de batarya ömrü konusunda kaygılarım var. Sonuçta dört yıllık bir cihaz, içerik tüketmek için kullanacağım. Siz olsanız ne yapardınız?

Belirlediğin ilan var mı? Fiyatı, pil döngüsü vs vs. Sadece içerik tüketmek için pro mantıksız. Hem daha kalın hem daha eski. Belki daha yeni Air bakılabilir.

,hocam pil sağlığına ve döngüsüne bakın. Benim M1 Air 750 döngüyü geçti. Sağlık %85 civarı. İçerik tüketmek için tahmini 5-8 saat çalışır hâlâ. Satmaya çalışıyorum ben de.

Belirlediğin ilan var mı? Fiyatı, pil döngüsü vs vs. Sadece içerik tüketmek için pro mantıksız. Hem daha kalın hem daha eski. Belki daha yeni Air bakılabilir.
Henüz belirlemiş olduğum bir ilan yok taşınabilirlik benim seneryomda çok önemli değil o yüzden ekranın ve hoparlörün en kalitesi olması adına pro tercih ediyorum

Kriter ekran, hoparlör ve pil ise Pro tercih edilir. M1 hala güçlü bir seçenek hele de içerik tüketmek içinse hiç üzmez, çok uzun yıllar götürür. İçerik tüketmekten öte işler de yapılır o bilgisayarla. Pil sağlığı bilgisayar yeni haldeyken 16 saatin üzerinde. Ne kadar düşmüş olabilir ki? Hala en kral benim diyen Windows bilgisayarın en az 4-5 katı pil ömrü vereceğini çok rahat söyleyebilirim. Yine de pil sağlığı değerini söylersen iyi olur tabii ki bir değerlendirelim.