Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 556 Çözümler 2 Beğeniler 340 2 Şubat 2026 #1 Selamlar, M1 Max Macbook'umun Wi-Fi'ı sorunlu çalışıyor. Bağlı gözüküyor ancak internete çıkmıyor. Tahoe 26.1 kurulu ve sanırım Tahoe ile alakılıymış. Aranızda bu durumu yaşan var mı? Varsa nasıl çözülüyor?
Selamlar, M1 Max Macbook'umun Wi-Fi'ı sorunlu çalışıyor. Bağlı gözüküyor ancak internete çıkmıyor. Tahoe 26.1 kurulu ve sanırım Tahoe ile alakılıymış. Aranızda bu durumu yaşan var mı? Varsa nasıl çözülüyor?
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 2 Şubat 2026 #2 Hiç recovery Mod'a alıp diski komple silip son sistemi kurdunuz mu?
KS KS Eren A Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 556 Çözümler 2 Beğeniler 340 2 Şubat 2026 #3 Utku92 dedi: Hiç recovery Mod'a alıp diski komple silip son sistemi kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamadım, malum işim yoğun oluyor. Yeri gelmişken o şekilde bir önceki dağıtıma dönmek mümkün mü?
Utku92 dedi: Hiç recovery Mod'a alıp diski komple silip son sistemi kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamadım, malum işim yoğun oluyor. Yeri gelmişken o şekilde bir önceki dağıtıma dönmek mümkün mü?
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 2 Şubat 2026 #4 Eren A dedi: Hayır yapamadım, malum işim yoğun oluyor. Yeri gelmişken o şekilde bir önceki dağıtıma dönmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bu cihazlar öyledir üst üste çok yazılım güncellendiyse yazılımsal bozulma olabiliyor. Diski komple silip son sürüm kurulmalı.
Eren A dedi: Hayır yapamadım, malum işim yoğun oluyor. Yeri gelmişken o şekilde bir önceki dağıtıma dönmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bu cihazlar öyledir üst üste çok yazılım güncellendiyse yazılımsal bozulma olabiliyor. Diski komple silip son sürüm kurulmalı.