dewberry

Üstün
Makaleler
2
Yer
LTAD

95.000 lira. 1 hafta önce M4 Pro alırdınız aynı paraya, su an M4 Pro 20 bin lira zam ile 115 bin lira. PT'den indirim ile M4 Pro veya M4 almak daha mantıklı bence. MacBook Pro düşünenler şimdiden PT'den 65'e M4 veya M4 Pro alsın ya da bi' 10-11 ay daha bekleyip alamasın (çünkü M6 çıkmış olacak :)).

Gecen cuma 65.000 liraya PT.com.tr'den şu an kullandığım MacBook Pro M4'u satın aldım. 30.000 liraya değecek fark olduğunu düşünmüyorum. CineBench testinde 990 puan alan M4'u 197 puan ile geçiyor. Bunun haricinde neredeyse butun kullanıcıların umursamayacagi ThunderBolt 5 ile %20'lik veri hızı artısı falan var. Kısacası fiyatına değen, mantıklı bir upgrade değil. Belki PT'ye 70-75 civarına gelirse mantıklı olacaktır, ki muhtemelen PT'de 85'e satılacak.

Son düzenleme:
Testleri çıktığında anlaşılır. Yeni çip M5 almak daha mantıklı fiyattan bağımsız olarak söylüyorum.

Testleri çıktığında anlaşılır. Yeni çip M5 almak daha mantıklı fiyattan bağımsız olarak söylüyorum.
Cinebench testi çıktı ve bence abartı bir fark yok. macOS'de %20 gibi bir fark normal kullanımda anlaşılmayacak düzeyde.

Diğer testleri bekliyorum.