hElioss Başarılı Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 282 Çözümler 1 Beğeniler 52 15 Eylül 2025 #1 Selam. Arkadaşım için açıyorum bu konuyu. MacBook'una Proteus istiyormuş ama nasıl yapacağını bilmiyormuş. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi?
Selam. Arkadaşım için açıyorum bu konuyu. MacBook'una Proteus istiyormuş ama nasıl yapacağını bilmiyormuş. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi?
Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.879 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.569 Yer The Lands Between 15 Eylül 2025 #2 hElioss dedi: Selam. Arkadaşım için açıyorum bu konuyu. MacBook'una Proteus istiyormuş ama nasıl yapacağını bilmiyormuş. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Devre yazilimi olan Proteus degil mi? Mac'te desteklenmiyor sanirim. Wine falan varsa ancak oyle kullanabilir.
hElioss dedi: Selam. Arkadaşım için açıyorum bu konuyu. MacBook'una Proteus istiyormuş ama nasıl yapacağını bilmiyormuş. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Devre yazilimi olan Proteus degil mi? Mac'te desteklenmiyor sanirim. Wine falan varsa ancak oyle kullanabilir.
KS KS hElioss Başarılı Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 282 Çözümler 1 Beğeniler 52 15 Eylül 2025 #3 Kaays dedi: Devre yazilimi olan proteus degil mi? Mac'te desteklenmiyor sanirim. Wine falan varsa ancak oyle kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, devre yazilimi olan. Wine nedir tam olarak, biraz açabilir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2025
Kaays dedi: Devre yazilimi olan proteus degil mi? Mac'te desteklenmiyor sanirim. Wine falan varsa ancak oyle kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, devre yazilimi olan. Wine nedir tam olarak, biraz açabilir misin?
Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.879 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.569 Yer The Lands Between 16 Eylül 2025 #4 Konuyu unutmusum biraz gec oldu kusura bakmayin. Wine Windows uygulamalarini calistirmaya yarayan bir uyumluluk katmani, bilmiyorum macOS'te var mi ama varsa onu deneyebilir.
Konuyu unutmusum biraz gec oldu kusura bakmayin. Wine Windows uygulamalarini calistirmaya yarayan bir uyumluluk katmani, bilmiyorum macOS'te var mi ama varsa onu deneyebilir.