Asily 19
Üstün
İlk defa MacBook alacağım. Arayüzü genel olarak zor mu? Alınca neler yapmalıyım? Hangi programları yüklemeli, hangi ayarları yapmalıyım? Ekosistem tarafında neler bilmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekosistem olarak MacBook tek başına kullanılabilir ancak yanında bir iPad, iPhone olduğu zaman kullanım konforun çok artar. Bunu bilmek yeterli.
İlk defa MacBook alacağım. Arayüzü genel olarak zor mu? Alınca neler yapmalıyım? Hangi programları yüklemeli, hangi ayarları yapmalıyım? Ekosistem tarafında neler bilmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsun, hangi modeli aldın? Bir günde alışırsın, ben de yakın zamanda Windows'tan geçtim. Bir USB huba ihtiyacın olacaktır.
Macbook Air M5 almayı düşünüyorum. Zaten Pro fazla olur diye düşünüyorum, beni Air’dan tek korkutan şey fan olmaması.Kesinlikle Windows'tan geçişte zorlanırsın ama alışınca kolay gelecektir.
ARM çipten dolayı geçiyorsun muhtemelen. Elinden geldiğince Pro modele yönel. İkinci elde olur Pro model almaya çalış. Miniled 120 Hz ekran, daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi hoparlör, daha iyi çip, fanlı olması...
Tabii ki düşünürüm çok da faydalı olur hatta. Böyle bir rehber yaparsam bu konunun geçtiği her yerde referans olarak atılabilecek kalitede bir rehber yapmak isterim...iPhone ekosistemi tam olarak ne kolaylık sağlıyor bunun hakkında bir rehber yapmayı düşünebilirsiniz belki.
MacBook Air M5 alacağım hocam. Yüksek ihtimal yarın almış olurum. USB-C Hub'da alacağım yanında.Hayırlı olsun, hangi modeli aldın? Bir günde alışırsın, ben de yakın zamanda Windows'tan geçtim. Bir USB huba ihtiyacın olacaktır.
MacBook'un en beğeneceğim tarafı galiba mobil cihaza benzer olması ve telefonla eşitlenmesi.Tabii ki düşünürüm çok da faydalı olur hatta. Böyle bir rehber yaparsam bu konunun geçtiği her yerde referans olarak atılabilecek kalitede bir rehber yapmak isterim...
iCloud, AirDrop, mobil WebCam, telefon yansıtma, AirPlay... ve daha sayamadığım o kadar kolaylık var ki. Derli toplu anlatmak en iyisi gibi...
Ayrıca pil ömrü ve sessiz çalışmasına ölürüm... <3<3<3Macbook’un en beğeniceğim tarafı galiba mobil cihaza benzer olması.