Ben aldım kullanıyorum, çok memnunum. 10 civarı web sekmesi, 20'ye yakın pdf, Apple Music, word ve bir iki arka plan uygulaması çalıştırıyorum hep. RAM kullanımı en fazla 80% oluyor. 32 GB ramli Windows bilgisayarımdan daha yavaş olduğunu hiç hissetmedim aynı senaryoda. Bir şeyler okuyup yazmak için fazlasıyla yeterli. Eğitim indirimi/vade farksız taksit ile 32-34K arasında bu işler için tercih edilebilir başka model var mı, sanmıyorum. Neo'nun esasen hedeflediği pazar chromebook gibi ucuz-eğitim amaçlı kullanıcılardan oluşuyor. Ek olarak neo'daki built in dac yani 3.5mm jak çıkışı çok kaliteli. Iemlerim için amfili type c daclarımı aratmıyor. Türkiye'de Digital Audio Player'lar pek bulunmuyorlar ve çok pahalılar. Neo kompakt, dolaştırmak kolay, günlük işleri halledebiliyorsunuz. Artı olarak da kaliteli müzik dinlemeye imkan veriyor başka harici donanıma ihtiyaç duymadan. Benim senaryomda dışarıda çalışmayı kolaylaştıran ve dap işlevi de gören bir satın alma oldu.
Not: bahsettiğim senaryoda 70-90% parlaklık ile 10 saat civarı batarya performansı veriyor. Parlaklığı azaltırsanız 12-13 saat arası almanız muhtemel.
Not: bahsettiğim senaryoda 70-90% parlaklık ile 10 saat civarı batarya performansı veriyor. Parlaklığı azaltırsanız 12-13 saat arası almanız muhtemel.
Son düzenleme: