Sinatra

Uzman
Merhaba öğrenci indirimi ile almayı düşünüyorum 256 GB olan modeli sizce işimi görür mü? Kütüphanede ders çalışmak için kullanacağım halihazırda gaming laptopum var ama taşıması çok zor ergonomik olmuyor ama bir yandan gereksiz bir harcama mı olur bilmiyorum.

Ayrıca cihazın 8 GB RAM olması kafamı çok karıştırıyor M.2'de ilk 8 GB RAM ile çıkmıştı sonra 16 GB oldu.

İşinizi görür lakin fiyatını hak etmiyor.

İkinci el M2 kovalalayın.

Apple olmak zorunda da değil, küçük ve güzel X86 cihazlar da var gayet sessiz, hafif premium.

Thinkpad X1 Carbon, Lenovo Yoga OLED, ASUS Zenbook gibi AMD işlemcili cihazları da kovalayabiliriniz.

İşinizi görür lakin fiyatını hak etmiyor.

İkinci el M.2 kovalalayın.

Apple olmak zorunda da değil, küçük ve güzel X86 cihazlar da var gayet sessiz, hafif premium.

Thinkpad X1 Carbon, Lenovo Yoga OLED, ASUS Zenbook gibi AMD işlemcili cihazları da kovalayabiliriniz.

Hocam taksit imkanı var ondan ötürü X86 da istemiyorum açıkçası hem ikinci el de satmakta kolay.

Merhaba öğrenci indirimi ile almayı düşünüyorum 256 GB olan modeli sizce işimi görür mü? Kütüphanede ders çalışmak için kullanacağım halihazırda gaming laptopum var ama taşıması çok zor ergonomik olmuyor ama bir yandan gereksiz bir harcama mı olur bilmiyorum.

Ayrıca cihazın 8 GB RAM olması kafamı çok karıştırıyor M.2'de ilk 8 GB RAM ile çıkmıştı sonra 16 GB oldu.
M2 16GB alın. Macbook Neo'nun RAM'i az portu az ve SSD si berbat. Gelecekte ki güncellemelere karşı daha da zorlanacak.

Hocam ama sıfırı 37'ye denk geliyor orası hem bütçemi aşıyor hem 1 ay sonra fiyatlar aynı kalacak mı belli değil.
Hocam Neo gerçekten iyi değil. Daha saymadığım klavye ışığı parmak izi dokunmatik trackpadin olmaması gibi bir çok sorunu var. Macbooku Macbook yapan bütün ruhu alınmış resmen. X86 istemiyorsunuz ama o fiyata aynı batarya ömrünü performansını ve dokunmatik panelini veren Huawei Matebooklar var. Neo cidden değmez.

M2'nin satışı 40k yı geçene kadar Neo alınmaz.