Uyuyan Sincap
Üstün
Ekran üzerinden içine sızamaz dostum önemli olan menteşe yerlerinden sızmasın. Yani köşelerinden. Yoksa zaten cam ile korunuyor ekran kısmı.
Ekran üzerinden içine sızamaz dostum önemli olan menteşe yerlerinden sızmasın. Yani köşelerinden. Yoksa zaten cam ile korunuyor ekran kısmı.
Ben 720p ile 4K farkını ayırt edemeyen biriyim ekrana bir şey olup olmadığını pek anlayamam.
Açık kalmasında sakınca var mı?
Fotoğraf atsam (beyaz ekranda) sıkıntı olup olmadığını söyler misiniz?
Ben o panikle sütü yaydım herhalde sıçradığı an bir hırkayla sildim noktaları.
Kenarlarında kılıf vardı oradan girmez diye düşünüyorum. Şöyle bir şey vardı.
Şu şey kenarları kapatıyor diye biliyorum.
@Uyuyan Sincap peki süt sıçradıktan hemen sonra çözünürlüğün değişmesi sıkıntı yaratır mı?
Yok daha silmeden olmuştuO siz kolunuzla silince tüm ekrana yayılan sütün yanımsaması. Yoksa çözünürlük değişmez. Süt parlamayı bozar ve kalitesizmiş gibi görünür size. Telefonun parmak izi olması gibi hayal edin. Ya da gözlük camının kirlenmesini.
Şu an iyiyse normaldir hocam 1 hafta bakın bozulmazsa zaten süt buharlaşır gider. Bozulursa valla apple feci para ister serviste. Apple teknik servisine vermek demek laptop kadar ücret çıkartmak demek. Dikkatli kullanmanızı öneririm iyi sosyaller dilerim.
@Uyuyan SincapŞu an iyiyse normaldir hocam 1 hafta bakın bozulmazsa zaten süt buharlaşır gider. Bozulursa valla apple feci para ister serviste. Apple teknik servisine vermek demek laptop kadar ücret çıkartmak demek. Dikkatli kullanmanızı öneririm iyi sosyaller dilerim.