Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese iyi haftasonları. Macbook Air M1 8GB satın aldım, kargoda şu anda. Daha önce araştırmadım aslında ama web'te surf, office programları ve online zoom, meets gibi işler için kullanılacak tamamen. Merak ettiğim iki konu var. Birincisi Windows'taki gibi USB bellek ile direkt olarak veri aktarabiliyor muyuz? Yoksa ektsra bir aparat gerekiyor mu? Bu bana lazım çünkü aktarabilmem gerekiyor. İkincisi MS Office (Excell, Word) kurulabiliyor mu? ve kurulduktan sonra Wİndows'a lisans aldığımız gibi Sağlamlisans, jet lisans gibi sitelerden key alabiliyor muyuz?

Çözüm
Evet Windows gibi USB Bellek'ten doğrudan veri yazabiliyorsunuz Mac'e. Yalnız belleğin USB Tip-C olması lazım ya da dönüştürücü kullanmanız lazım.

Evet, MS Office de kurulabiliyor ve etkinleştirilebiliyor.
Herkese iyi hafta sonları. MacBook Air M1 8 GB satın aldım, kargoda şu anda. Daha önce araştırmadım aslında ama Web'te surf, Office programları ve online Zoom, meets gibi işler için kullanılacak tamamen. Merak ettiğim iki konu var. Birincisi Windows'taki gibi USB bellek ile direkt olarak veri aktarabiliyor muyuz? Yoksa ektsra bir aparat gerekiyor mu? Bu bana lazım çünkü aktarabilmem gerekiyor. İkincisi ms Office (Excel, Word) kurulabiliyor mu? Ve kurulduktan sonra Windows'a lisans aldığımız gibi sağlamlisans, jet lisans gibi sitelerden key alabiliyor muyuz?

USB C çevirici ile veri aktarımı yapabiliyorum.
Office 365 Mac'te olması lazım.

Evet Windows gibi USB Bellek'ten doğrudan veri yazabiliyorsunuz Mac'e. Yalnız belleğin USB Tip-C olması lazım ya da dönüştürücü kullanmanız lazım.

Evet, MS Office de kurulabiliyor ve etkinleştirilebiliyor.

Çözüm