TOKAI CAKMAK
Uzman
Selam, daha önceki konuda da belirttigim üzere MacBook Air M3 512 16 GB RAM'li modeli yaklasik bir yıldır kullanıyorum fakat bana cok da bilgisayar hissini vermiyor. Kötü oldugu icin degil; hatta ekrani, kasasi, klavyesi, mikrofonu, hoparlörleri daha önce deneyimledigim laptoplara göre kat ve kat daha kaliteli fakat MacOS'a sanirim halen daha alisamamdan kaynakli olsa gerek, bana o aradigim bilgisayar hissini yasatmadi.
İnternette gördügüm kadariyla 2.el fiyatlari 45-60k arasinda degisiyor. Ben de bilgisayari gayet temiz kullandigim icin ve herhangi bir sikintisi sorunu olmadigi icin satip gaming laptop almayi düsünüyorum ama ekrani, kasasi vb. MacBook kadar kaliteli olacagindan süphelerim var. ASUS TUF Gaming düsünüyorum. Sizce gecmeye deger mi ya da önerebileceginiz daha iyi modeller var mi?
İnternette gördügüm kadariyla 2.el fiyatlari 45-60k arasinda degisiyor. Ben de bilgisayari gayet temiz kullandigim icin ve herhangi bir sikintisi sorunu olmadigi icin satip gaming laptop almayi düsünüyorum ama ekrani, kasasi vb. MacBook kadar kaliteli olacagindan süphelerim var. ASUS TUF Gaming düsünüyorum. Sizce gecmeye deger mi ya da önerebileceginiz daha iyi modeller var mi?