25058

Üyecik
MacBook'tan Discord'a her zaman giremiyoruz bunu düzeltmenin 3 yolu var.
  • Recep Abinin paylaştığı DNS değiştirme ayarını (Superonline vb. bazı sağlayacılıarda çalışmıyor) deneyin sizde çalışabilir.
  • Cloudflare WARP kullanmak; bunu kullanmak sorunu çözer ama kullandığınız yere göre ping sorunları oluşabilir. Ben yaşıyorum az da olsa.
  • Son yöntem olarak GoodBye DPI alternatifi https://github.com/renardev/SpoofDPI-Turkiye. GitHub'u keşfederken bu projeyle karşılaştım ve çalışıyor. Denendi onaylandı, Discord'a girebiliyorum.
Kurulumu şu şekil: Releases kısmından sisteminiz için uyumlu sürümü indirin. Apple silicon işlemci veya Intel işlemci.

Programı ilk açtığınızda hata ile karşılaşabilirsiniz. Bu hatayı Sistem Ayarları > Gizlilik ve güvenlik > Gizlilik ve güvenlikten aşağı inip oradan izin vermemiz gerekiyor. Aşağıdaki fotoğrafta burada yine aç diye bir buton olması gerekiyor sanırsam.

1754254734067.webp

Dosya Ekleri

• 1754254709791.webp
    1754254709791.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
MacBook'tan Discord'a her zaman giremiyoruz bunu düzeltmenin 3 yolu var.
  • Recep Abinin paylaştığı DNS değiştirme ayarını (sansuronline pardon Superonline vb. bazı sağlayacılıarda çalışmıyor) deneyin sizde çalışabilir.
  • Cloudflare WARP kullanmak; bunu kullanmak sorunu çözer ama kullandığınız yere göre ping sorunları oluşabilir. Ben yaşıyorum az da olsa.
  • Son yöntem olarak GoodBye DPI alternatifi https://github.com/renardev/SpoofDPI-Turkiye. GitHub'u keşfederken bu projeyle karşılaştım ve çalışıyor. Denendi onaylandı, Discord'a girebiliyorum.
Kurulumu şu şekil: Releases kısmından sisteminiz için uyumlu sürümü indirin. Apple silicon işlemce veya Intel işlemci.

Programı ilk açtığınızda hata ile karşılaşabilirsiniz. Bu hatayı Sistem Ayarları > Gizlilik ve güvenlik > Gizlilik ve güvenlikten aşağı inip oradan izin vermemiz gerekiyor. Aşağıdaki fotoğrafta burada yine aç diye bir buton olması gerekiyor sanırsam.

Eki Görüntüle 169903
Warp gayet iyi, okulda kısıtlanan Speedtest gibi sitelere de girebiliyorum.

Bu spoofdpi'ın pek seçeneği yok. Yaptığı tek bir strateji var o da her ISS'de yemiyor. Sizin ISS neydi? Belirtirseniz kullanacaklar önden bilir.

Herhangi bir ISS yok hocam forklanan bir repo bu yüzden direkt ayarlı ISS bazı kullanıcılarımızda işe yarar diye düşünüyorum
ISS'den kastımı yanlış anladınız sanırım. İnternet servis sağlayıcınızı soruyorum Turk Telekom, Superonline vs gibi.

Ben mesela şimdi deniyorum. Turkcell hattımda işe yaramazken, Vodafone hattımda işe yarıyor. Sizin servis sağlayıcınızda çalışıyorken başkasınınkinde çalışmayabilir.

Son düzenleme: