USBellekyiyenadam
Uzman
Ne alaka kablosuz yerine daha iyi yalıtımlı vs. bi klavye almak daha mantıklı olur hani ?Ne alakası var hocam fiyatı düşürmek için kablosuz almamak zorunda değilsiniz.
Ne alaka kablosuz yerine daha iyi yalıtımlı vs. bi klavye almak daha mantıklı olur hani ?Ne alakası var hocam fiyatı düşürmek için kablosuz almamak zorunda değilsiniz.
Ne alaka kablosuz yerine daha iyi yalıtımlı vs. bir klavye almak daha mantıklı olur hani?
www.n11.com
Bu da kablosuzmuş garip.Bütçe yükselirse 2.000 TL'ye alınabilir yeni hesap kuponuyla gayet güzel bir klavye.Ak820 Max Plus-hot-swap-dinamik Rgb Mekanik Oyun Klavyesi 8000mah Batarya Flying Fish Switch-retro Retro Fiyatları ve Özellikleri
Ak820 Max Plus-hot-swap-dinamik Rgb Mekanik Oyun Klavyesi 8000mah Batarya Flying Fish Switch-retro Retro en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
kablolu iyi model olamıyor mu aynı fiyata?
Bunu benim sormam lazım size. Bende diyorum işte aynı fiyata kablolu iyi model yok mu ?
Bunu benim sormam lazım size. Bende diyorum işte aynı fiyata kablolu iyi model yok mu?