Maçın sürekli durması konusunda Türk Telekom'un "Güçlendirici alın" tavsiyesi sizce doğru mu?

144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba. Dün Türk Telekom'un Aliağa Bayisine gittik. Asıl gitme nedeni modemin durumunu kontrol ettirmekti, onu beklemede olduklarını söylüyorlar. Ve bu bir türlü gelmeyen modemi iptal edin, bayiden de alabilirsiniz diyor şube sorumlusu. Sonra televizyondan izlediğimiz maçların sürekli durmasından şikayetçi olduğumuzdan söyledik ve dediği şu, ben pek güvenemedim: "Güçlendirici almanız gerekiyor".

Açıkçası şu anki modemimiz Türk Telekom logolu Wi-Fi 4 (802.11.n) destekli bir VMG3313-B10A. Televizyon Senna'nın bir televizyonu.

Sizce bu iki öneri doğru mu?

Bence geçiştiriyorlar. Güzel bir Router ve Güçlendirici alınabilir.

Güçlendirme cihazları bir işe yaramıyor ya iki tane modem alıp kablolu veya kablosuz bağlayacaksınız ya da powerline ethernet ürünü alıp öyle kullanacaksınız ama sizin ilk başta televizyonda ve modemin yanında hız testi yapmanız gerekli iki sonuç da aynı işe internetini yetmiyor olabilir veya kesiliyor olabilir kısaca adamlar geçiştiriyor seni.

İfadeler: 144
O zaman normal. QoS ayarı mevcutsa onu deneyin. Ben ZyXEL marka bir modemle QoS ayarıyla a/a+ seviyesi görebildim.
Mevcut. Ama QoS yaptığımda internet kesiliyor bende anlam veremedim. Tek haneli rakamlar girersem kesilmiyor sadece.

Televizyondan da yapayım. Teşekkürler.

Mevcut. Ama QoS yaptığımda internet kesiliyor bende anlam veremedim. Tek haneli rakamlar girersem kesilmiyor sadece.

Televizyondan da yapayım. Teşekkürler.

Yeni modem alın daha iyi. Eğer uğraşırım derseniz Xiaomi'nin bir tane modeli var. Hem ucuz hem OpenWrt kuruluyor. İşinizi görür. Uğraşmak istemezseniz Keenetic markasının ürünleri güzeldir. Çift cihaz 1200MHz çalışan mesh modelleri vardı diye hatırlamaktayım.

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…