Ratchet

Yetkin
Kolay gelsin. Yakında MacBook Air M4 almayı düşünüyorum. Amazon'da almak istediğim ürün 50.000 lira. Pozitif Teknoloji'deki ise 44.000. Arada bayağı bir fark var. Fakat endişelendiğim şey, bu PT gerçekten güvenilir mi? Apple'ın resmi distribütörü olduğunu biliyorum fakat müşteri hizmetleri nasıl? Gönderdikleri MacBook'ların parçaları mı orijinal mi? Bu arada oturma izni olan bir yabancı bir öğrenciyim. Öğrenci indiriminden faydalanabiliyor muyum?

Evet Pozitif Teknoloji güvenilir, bu farkın olmasının sebebi ise Pozitif Teknoloji'nin öğrenci indirimleri veren, daha ağırlıklı olarak öğrenciler için satış yapan bir firma olması. Bildiğim kadarıyla Troy veya Gürgençler gibi normal bir Apple partnerliği değil de Apple okul partnerliği gibi farklı bir partnerliği var. Benim bildiğim bilgi bu şekilde, yanlış varsa diğer arkadaşlar düzeltsin.

Evet pozitif teknoloji güvenilir, bu farkın olmasının sebebi ise pozitif Teknoloji'nin öğrenci indirimleri veren, daha ağırlıklı olarak öğrenciler için satış yapan bir firma olması. Bildiğim kadarıyla Troy veya gürgençler gibi normal bir Apple partnerliği değil de Apple okul partnerliği gibi farklı bir partnerliği var. Benim bildiğim bilgi bu şekilde, yanlış varsa diğer arkadaşlar düzeltsin.

Peki bu indirimlerde yabancı öğrenciler de dahil mi?

Kolay gelsin. Yakında MacBook Air M4 almayı düşünüyorum. Amazon'da almak istediğim ürün 50.000 lira. Pozitif Teknoloji'deki ise 44.000. Arada bayağı bir fark var. Fakat endişelendiğim şey, bu PT gerçekten güvenilir mi? Apple'ın resmi distribütörü olduğunu biliyorum fakat müşteri hizmetleri nasıl? Gönderdikleri MacBook'ların parçaları mı orijinal mi? Bu arada oturma izni olan bir yabancı bir öğrenciyim. Öğrenci indiriminden faydalanabiliyor muyum?
PT'den yaklasik 5-6 ay (M5 cikmadan onceki hafta) once M4 Pro aldim, sorun yok normal cihaz. Tek eksisi normal Apple'dan almaya oranla daha az ozellestirme var, cihazin kucuk adaptorle geliyorsa buyuk secemiyorsun Apple Storedaki gibi.

YÖK listesinde olan universitelerdeysen sorun cikmaz muhtemelen.

Son düzenleme:
Resmi belgeli olduğu sürece sorun olmaz. E-Devlet’iniz varsa oradan öğrenci belgesi indirip ya da sağ üstte genellikle kod oluyor onu alıp, sistemde satın alıyormuş gibi ilerleyince zaten sizden belge isteyecek aldığınız bilgileri oradan deneyin eğer kabul ederse (Belgeniz başarıyla doğrulandı. Sipariş verebilirsiniz) dahil olabilirsiniz.