KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 6 Haziran 2024 #11 EsatKa dedi: Katılıyorum, bunlar dururken 3. Parti uygulamalara gerek yok. Quicktime'ı bilmediğim için belki VLC derim o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam, neden üçüncü parti yazılımlar olsun ki? Hepsi de bilindik uygulamalar: XnViewMP, Flameshot, VLC. Bunlar çok da tehlikeli yazılımlar değil ki.
EsatKa dedi: Katılıyorum, bunlar dururken 3. Parti uygulamalara gerek yok. Quicktime'ı bilmediğim için belki VLC derim o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam, neden üçüncü parti yazılımlar olsun ki? Hepsi de bilindik uygulamalar: XnViewMP, Flameshot, VLC. Bunlar çok da tehlikeli yazılımlar değil ki.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 6 Haziran 2024 #12 4284 dedi: Hocam, neden üçüncü parti yazılımlar olsun ki? Hepsi de bilindik uygulamalar: XnViewMP, Flameshot, VLC. Bunlar çok da tehlikeli yazılımlar değil ki. Genişletmek için tıkla... 3. Parti dedim sadece, güvenilir olup olmamalarından bahsetmedim.
4284 dedi: Hocam, neden üçüncü parti yazılımlar olsun ki? Hepsi de bilindik uygulamalar: XnViewMP, Flameshot, VLC. Bunlar çok da tehlikeli yazılımlar değil ki. Genişletmek için tıkla... 3. Parti dedim sadece, güvenilir olup olmamalarından bahsetmedim.