Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
LoL macOS'da Vanguard gerektirmiyormuş. Ben de ana makineme kurmak istemediğim için sanal makineye macOS kurup GPU passthrough yaparak oynamak istiyorum. RX 580'i çalıştırabileceğim bir macOS versiyonu ve nereden indirip kuracağımı paylaşırsanız sevinirim.

Düzenleme: Arkadaşlar plan değişti. Şu an sadece RX 580 ve R5 5600 ile uyumlu macOS sürümü bulsam yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenlemeyi anlamadım. Hackintosh mu kurmak istiyorsunuz, sanal makine mi? PT yapsanız bile oyun deneyimi kulağa hiç olası gelmiyor. Hackintosh yaparsanız da Windows performansını yakalamazsınız, bilginiz olsun.

Düzenlemeyi anlamadım. Hackintosh mu kurmak istiyorsunuz, sanal makine mi? PT yapsanız bile oyun deneyimi kulağa hiç olası gelmiyor. Hackintosh yaparsanız da Windows performansını yakalamazsınız, bilginiz olsun.
Hackintosh yapacakmış, ben öyle anladım.

Ana sistemde 128 GB diske dualboot şekilde macOS kurup oradan LoL oynamayı düşünüyordum. Ama çok fazla BIOS ayarı gerekiyormuş galiba tam emin olamadım.