Apple logosunda restart atıyor, denedim, boot edebilirsem bununla ilgili bir konu yapacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam merhaba bendeki sistemi görsellere koydum oradan özelliklerine bakabilirsiniz.
Ve Radeon R7 240 4 GB ve 8+2 1333MHz DDR3 RAM var. OpenCore simplify ile kendi sistemime özel bir EFI dosyası yaratım.
Sistemim bunları detekliyormuş:
Ben idisplay yazan kartı seçtim ne olduğunu bilmiyorum. Size bu ekran kartının ne olduğunu ve hangi sürümü önerdiğinizi soracaktım.
Ve Gemini adlı yapay zekadan yardım aldım. Bana bunu yaptı balenaEtcher ile flaşla dedi ama ben. RAW dosyası bulamadım buradan buldum indiriliyor şu an şimdi ben bunu flaşlayıp EFI dosyasını koyunca hazır olacak mı ben çok bilmiyorum dediğim gibi Windows'cuyum ben.
@Toby Fox
Ve Radeon R7 240 4 GB ve 8+2 1333MHz DDR3 RAM var. OpenCore simplify ile kendi sistemime özel bir EFI dosyası yaratım.
Sistemim bunları detekliyormuş:
Ben idisplay yazan kartı seçtim ne olduğunu bilmiyorum. Size bu ekran kartının ne olduğunu ve hangi sürümü önerdiğinizi soracaktım.
Ve Gemini adlı yapay zekadan yardım aldım. Bana bunu yaptı balenaEtcher ile flaşla dedi ama ben. RAW dosyası bulamadım buradan buldum indiriliyor şu an şimdi ben bunu flaşlayıp EFI dosyasını koyunca hazır olacak mı ben çok bilmiyorum dediğim gibi Windows'cuyum ben.
@Toby Fox
Son düzenleme:
Kemal BAŞKARAHAN
Üyecik
Merhaba acaba yardımcı olabilirmisiniz önceden çatır çatır kurulan tahoe şimdi kesinlikle kurulamıyor BIOS'ta kapalı kalacak ve açık olan tüm ayarları defalarca kontrol etmeme rağmen opcore-simplify ile oluşturduğum EFI klasörümü flash taki EFI kısmına yapıştırıyorum uzun senedir yaptığım hackhinstosh boot edilemiyor.
sistem
İşlemci AMD Ryzen 9 5950X 16-Core Processor (3.40 GHz)
Takılı RAM 32,0 GB
Grafik kartı AMD Radeon RX 6700 XT (12 GB)
Depolama 289 GB / 3,25 TB kullanıldı
sistem
İşlemci AMD Ryzen 9 5950X 16-Core Processor (3.40 GHz)
Takılı RAM 32,0 GB
Grafik kartı AMD Radeon RX 6700 XT (12 GB)
Depolama 289 GB / 3,25 TB kullanıldı
Dosya Ekleri
Arkadaşlar selamlar, Dell Latitude 5410 Laptop kullanıyorum, i5 10. nesil 16 GB RAM, macOS Sequoia kurmaya kalktım tüm aşamaları aştım hiç anlamadığım halde Recep Baltaş kardeşimizin videosuna bakarak ama bir yerde takıldı "otomatik konfigürasyon ayarları alınırken bir hata oluştu" diye bir yazı çıkıyor, buraya kadar zaten çok zor geldim, oraya bak onu kontrol et diye bir sürü yazılar okudum ama onlardan da anlamıyorum bu hata nedir ve kolay bir yolu yok mu? Teşekkür ederim saygılarımla
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Bir gelişme var mı?