alimali

Uzman
Makaleler
3
Merhaba. Mac için DPI aracı olarak SpoofDPI önerilir genelde. SpoofDPI hem bazı ISS'lerde işe yaramaz, parametre değiştiremezsiniz, hem de HTTP proxy olduğu için UDP trafiğe müdahale edemez. Bu da Discord'da işe yararken Roblox'ta işe yaramaz demek.

ByeDPI ise çoğu ISS'de çalışır ve uygun programların yardımıyla Roblox'u da açabilir.

2 günü Hackintosh kurmakla geçen 3 günümü harcadım bu videoya, iyi seyirler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet o nedenle videonun başında Cloudflare DoH ayarlamayı da gösterdim.
İzlemedim, kusura bakmayın. ByeDPI ama kullandığım bir yazılım olduğu ve benim de aynı sorunla karşılaştığım için değinmek istedim. Zapret ve diğerleri sistemi aşırı bir şekilde modifiye ediyor daha doğrusu etmek zorunda kalıyor, zira hiçbir işletim sisteminde proxy'e bütün ağ trafiğini kolayca veremiyorsunuz. ByeDPI diğerlerine göre daha modüler olduğu için tercih ediyorum.

İzlemedim, kusura bakmayın. ByeDPI ama kullandığım bir yazılım olduğu ve benim de aynı sorunla karşılaştığım için değinmek istedim. Zapret ve diğerleri sistemi aşırı bir şekilde modifiye ediyor daha doğrusu etmek zorunda kalıyor, zira hiçbir işletim sisteminde proxy'e bütün ağ trafiğini kolayca veremiyorsunuz. ByeDPI diğerlerine göre daha modüler olduğu için tercih ediyorum.
Estağfurullah. Evet ByeDPI istenirse tek uygulama için, istenirse tüm sistem için ayarlanabiliyor. Benim de favorimdir.

Windows, Linux, Mac fark etmeksizin ByeDPI'ı sadece Discord için ayarlayabiliyoruz. Ama Roblox olunca işler değişiyor, sadece Roblox için ByeDPI ayarlayabilmek sadece Windows'ta mümkün (proxifyre sayesinde). Linux ve Mac'de Roblox için ByeDPI'ı sistem geneli Tun olarak ayarlamak gerekiyor. Mac'de proximac diye uygulama var sanırım proxifyre'ye benzer. Ama çok kurcalayamadım. Zaten Mac tecrübem yok ilk defa kullandım. Becerirsem belki ek bir video yaparım onun için.