Çözüldü macOS'tan Windows 11'e nasıl geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mentrol

Gelişen
Herkes Windows kullanıyor. Ben macOS ile artık geride kalmış gibi hissediyorum. Sistem özelliklerim bunlar. Windows 11'e nasıl geçebilirim? Fikrinizi alabilirsem çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Apple Silicon cihazlara maalesef doğrudan Windows kurulamıyor. Sanal bilgisayar ile kurabilirsiniz:

Herkes Windows kullanıyor. Ben macOS ile artık geride kalmış gibi hissediyorum. Sistem özelliklerim bunlar. Windows 11'e nasıl geçebilirim? Fikrinizi alabilirsem çok sevinirim.

Eki Görüntüle 137901

Hocam Apple cihazda Windows 11 geçmek imkansızdır. Sanal makine kurun ya da Windows cihaz alın, hatta önerelim size. Maalesef ki MacBook'larda öyle bir şey yok. Bir de MacOS'da geri kalma gibi bir şey yok herkes macOS için can atıyor hocam

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 137901

Mesela ne manada bir geride kalmışlık, ayrıca maalesef Windows 11'i cihazınıza kuramazsınız, fakat sadece sanal makine ile deneyebilirsiniz tabii ki de performansı tartışılır.

MacOS'lar geri kalmadıklarını fiyatlarıyla belli ediyorlar bence.

Hocam çevremde macOS kullanan kimse yok. İş yerinde benim macOS kullandığımı görenler uzaylıymışım gibi bakıyorlar.
https://gs.statcounter.com/os-market-share/desktop/worldwide bu linkte de görebileceğimiz gibi dünyanın %70'i windows kullanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…