Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Apple Silicon cihazlara maalesef doğrudan Windows kurulamıyor. Sanal bilgisayar ile kurabilirsiniz:
SF26
Üstün
MacOS devri kullanılan programlara göre değişir o iş, arkadaşların bu işten pek anlamıyor gibi.Kimse Mac kullanmıyor Mac devri eskide kaldı artık kapandı diyor iş yerindeki arkadaşlar. Windows'lu laptoplar önerdiler hatta.
Ömer_Yeter
Yetkin
Kimse Mac kullanmıyor Mac devri eskide kaldı artık kapandı diyor iş yerindeki arkadaşlar. Windows'lu laptoplar önerdiler hatta.
Sizin cihaz hangi sene piyasaya çıkmış?
2024 model MacBook Pro hocam benimki.
linuxhunter
Çalışkan
Kimse Mac kullanmıyor Mac devri eskide kaldı artık kapandı diyor iş yerindeki arkadaşlar. Windows'lu laptoplar önerdiler hatta.
Mac devri nasıl kapanmış ya? O zaman Apple neden üretiyor iş yerlerinde kullansın diye Windows'lu laptoplar zaten o senin laptopunun gücüne yetişemez seninki hepsini ezer geçer 4090 laptop geçer geçersede.
Ömer_Yeter
Yetkin
Bence onun fiyatını gösterirseniz düşünceleri değişecektir macOS cihazları hakkında.
İş yerindeki arkadaşların Monster markasını da övüyor mu? Mac devri eskide kaldı da ne demek, ihtiyacın ne yöndeyse o işletim sistemini kullanırsın. Çoğu program en optimize ve stabil Mac'te çalışıyor.Kimse Mac kullanmıyor Mac devri eskide kaldı artık kapandı diyor iş yerindeki arkadaşlar. Windows'lu laptoplar önerdiler hatta.
Elinde m4 pro var windows kurmayı düşünüyorsun, saçmalık.
Apple Silicon cihazlara maalesef doğrudan Windows kurulamıyor. Sanal bilgisayar ile kurabilirsiniz:
Fiyatını biliyorlar Apple senin gibi işi bilmeyen sadece markaya para veren insanların sırtından para kazanıyor dediler. Özellikle MacBook ve iPhone'u rezalet cihazlar olarak görüyorlar.Bence onun fiyatını gösterirseniz düşünceleri değişecektir macOS cihazları hakkında.
Hakan Yusuf
Yetkin
Herkes Windows kullanıyor. Ben macOS ile artık geride kalmış gibi hissediyorum. Sistem özelliklerim bunlar. Windows 11'e nasıl geçebilirim? Fikrinizi alabilirsem çok sevinirim.
Eki Görüntüle 137901
Apple kullanırken hop diye birden Windows'a geçiş yapamazsınız. Bu mümkün değildir, yani mümkün ama çok zordur, şöyle söyleyeyim bu kadar zahmet etmek yerine Windows bir cihaz alın daha kolay, zorluk seviyesi bu şekilde.
linuxhunter
Çalışkan
Apple silicon cihazlara maalesef doğrudan Windows kurulamıyor. Sanal bilgisayar ile kurabilirsiniz:
Hocam ortada biraz @@Mentrol hocamızı kıskanmışlar diye düşündüm bence inatla macOS kullanmaya devam etsin iş yerindekiler kudurup çatlasınlar.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-