macOS'u eski OS X görünümüne getirmek mümkün mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UNS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 67
  • Etiketler Etiketler
    eski macos

UNS 10

Çalışkan
Yer
İstanbul / Zeytinburnu
Yakın zamanda 27" IMac'im bozulduğu için MacBook Neo aldım, güçlü bir cihaz ama şu yeni görünüm çok saçma geliyor. Bilgisayar kullandığımı hissetmiyorum sanki bir tablet gibi geliyor.

En son Snow Leopard kullanıyordum, bu arayüze çevirmek için uygun bir yol var mıdır?

Berbat arayüz:

İstediğim:

Hocam, paylaştığınız görsel Mountain Lion döneminin arayüzü. İstediğiniz o eski 3D Dock ve ikonlarsa, duvar kâğıdını ve değiştirilebilen uygulama ikonlarını eski hâline benzetebilirsiniz ama sistemin tamamını tek ayarla bu görünüme döndüremiyorsunuz. Tema araçlarında da kullandığınız macOS sürümüyle uyumluluk önemli. Eski sürümlerde çalışan bir araç yenisinde çalışmayabiliyor. Tam macOS sürümünüzü yazarsanız ona uygun bir seçenek var mı bakabiliriz.

Referans olması için, dock kısmı özellikle aynı kaldığı için. Sürüm ise golden gate, köpek cinsi gibi ismi var.

Her şey çok cıvıl cıvıl bu sürümde, gözüm kanadı.

Referans olması için, dock kısmı özellikle aynı kaldığı için. Sürüm ise GO'den gate, köpek cinsi gibi ismi var.

Her şey çok cıvıl cıvıl bu sürümde, gözüm kanadı.
Kullandığınız macOS sürümü tam olarak hangisi?

İfadeler: UNS

Hocam zahmet verdik, uğraştınız. Sağ olun var olun.

Alışacağız mecburen, eski iMac fiyatları yeni sıfır cihazlar kadar bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…