Yakın zamanda 27" IMac'im bozulduğu için MacBook Neo aldım, güçlü bir cihaz ama şu yeni görünüm çok saçma geliyor. Bilgisayar kullandığımı hissetmiyorum sanki bir tablet gibi geliyor.
En son Snow Leopard kullanıyordum, bu arayüze çevirmek için uygun bir yol var mıdır?
Hocam, paylaştığınız görsel Mountain Lion döneminin arayüzü. İstediğiniz o eski 3D Dock ve ikonlarsa, duvar kâğıdını ve değiştirilebilen uygulama ikonlarını eski hâline benzetebilirsiniz ama sistemin tamamını tek ayarla bu görünüme döndüremiyorsunuz. Tema araçlarında da kullandığınız macOS sürümüyle uyumluluk önemli. Eski sürümlerde çalışan bir araç yenisinde çalışmayabiliyor. Tam macOS sürümünüzü yazarsanız ona uygun bir seçenek var mı bakabiliriz.
Hocam, paylaştığınız görsel Mountain Lion döneminin arayüzü. İstediğiniz o eski 3D dock ve ikonlarsa, duvar kâğıdını ve değiştirilebilen uygulama ikonlarını eski hâline benzetebilirsiniz ama sistemin tamamını tek ayarla bu görünüme döndüremiyorsunuz. Tema araçlarında da kullandığınız macOS sürümüyle uyumluluk önemli. Eski sürümlerde çalışan bir araç yenisinde çalışmayabiliyor. Tam macOS sürümünüzü yazarsanız ona uygun bir seçenek var mı bakabiliriz.
Disklerden ikonları, duvar kâğıtlarını çıkarabilirsiniz ama eski Dock’u alıp yeni sisteme kopyalayarak çalıştıramazsınız. Dock sadece bir tema değil, eski sistemin parçalarına bağlı bir uygulama. Üstelik güncel macOS’ta 32 bit uygulama desteği de yok.
Disklerden ikonları, duvar kâğıtlarını çıkarabilirsiniz ama eski Dock'u alıp yeni sisteme kopyalayarak çalıştıramazsınız. Dock sadece bir tema değil, eski sistemin parçalarına bağlı bir uygulama. Üstelik güncel MacOS'ta 32 bit uygulama desteği de yok.