Mad Parfum nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elrexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 268

elrexy

Uzman
Normalde Kimyager Ahmet alacaktim fakat onu ertelemek zorundayim. Mad nasıldır?

Ben Mad, Bargello ve David Walker kullandım. Tabii ki herkesin cildine göre farklılıklar olabilir ama benim en memnun kaldığım içlerinde Bargello idi. Zira David Walker kokuları bence dip notalara geldiğinde bozuluyorlardı. Mad ise fena değildi ama Mad ve Bargello'yu kıyasladığımda bence Bargello. Tekrar etmeliyim ki ciltten cilde farklılık gösterebilir. Bir de yaz aylarına uygun bir parfüm olup olmadığı da çok önemli şu sıralar.

Ben bargello denemek istiyorum axe gibi parfumler cok daha kalıcı.

Bence de tam tersi MAD kokuları daha iyi ve kalıcı.

MAD kokuları güzel denebilir. Tabii ki Muscent gibi firmalar da var, daha iyi derim. Fakat MAD'e nazaran daha pahalıdır. Düşük bütçede MAD iyi bir tercihtir. Kalıcılığı ve yayılımı da güzeldir.

Niche serisi dışında diğer kokularını beğenmiyorum. Evdeki orijinallerin yanı sıra gün içi tazelemek için birkaç muadil denemiştim. Bleu de Chanel de denediklerimden biriydi ve beğenmedim. Mağazada denediğimde de beğenmediğim kokular vardı. Muscent ve MFY'den denediğim kokular var. İki marka da gerçekten iyi iş çıkartıyor bence. Muscent biraz daha pahalı ama tam arabaya atmalık şişeleri var.

MFY nasil peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…