Detaylar
Kim cevapladı?Güzel kokuları var ancak eski parfümüm güzel de olsa yeni parfümüm günde 3 defa sıkmama rağmen uçuyor gidiyor.Normalde Kimyager Ahmet alacaktim fakat onu ertelemek zorundayim. Mad nasıldır?
Ben Mad, Bargello ve David Walker kullandım. Tabii ki herkesin cildine göre farklılıklar olabilir ama benim en memnun kaldığım içlerinde Bargello idi. Zira David Walker kokuları bence dip notalara geldiğinde bozuluyorlardı. Mad ise fena değildi ama Mad ve Bargello'yu kıyasladığımda bence Bargello. Tekrar etmeliyim ki ciltten cilde farklılık gösterebilir. Bir de yaz aylarına uygun bir parfüm olup olmadığı da çok önemli şu sıralar.
Ben bargello denemek istiyorum axe gibi parfumler cok daha kalıcı.Ben Mad, Bargello ve David Walker kullandım. Tabii ki herkesin cildine göre farklılıklar olabilir ama benim en memnun kaldığım içlerinde Bargello idi. Zira David Walker kokuları bence dip notalara geldiğinde bozuluyorlardı. Mad ise fena değildi ama Mad ve Bargello'yu kıyasladığımda bence Bargello. Tekrar etmeliyim ki ciltten cilde farklılık gösterebilir. Bir de yaz aylarına uygun bir parfüm olup olmadığı da çok önemli şu sıralar.
Kalıcılığı güzel evet. Mesela benim kardeşim şu an Carolina Herrera Good Girl muadilini kullanıyor. O daha yoğun bir parfüm olduğu için mesela kalıcılığı gerçekten çok iyi.Ben bargello denemek istiyorum axe gibi parfumler cok daha kalıcı.
Bence de tam tersi MAD kokuları daha iyi ve kalıcı.Ben Mad, Bargello ve David Walker kullandım. Tabii ki herkesin cildine göre farklılıklar olabilir ama benim en memnun kaldığım içlerinde Bargello idi. Zira David Walker kokuları bence dip notalara geldiğinde bozuluyorlardı. Mad ise fena değildi ama Mad ve Bargello'yu kıyasladığımda bence Bargello. Tekrar etmeliyim ki ciltten cilde farklılık gösterebilir. Bir de yaz aylarına uygun bir parfüm olup olmadığı da çok önemli şu sıralar.
Ken Carson
Uzman
Niche serisi dışında diğer kokularını beğenmiyorum. Evdeki orijinallerin yanı sıra gün içi tazelemek için birkaç muadil denemiştim. Bleu de Chanel de denediklerimden biriydi ve beğenmedim. Mağazada denediğimde de beğenmediğim kokular vardı. Muscent ve MFY'den denediğim kokular var. İki marka da gerçekten iyi iş çıkartıyor bence. Muscent biraz daha pahalı ama tam arabaya atmalık şişeleri var.
elrexy
Uzman
MFY nasil peki ?Niche serisi dışında diğer kokularını beğenmiyorum. Evdeki orijinallerin yanı sıra gün içi tazelemek için birkaç muadil denemiştim. Bleu de Chanel de denediklerimden biriydi ve beğenmedim. Mağazada denediğimde de beğenmediğim kokular vardı. Muscent ve MFY'den denediğim kokular var. İki marka da gerçekten iyi iş çıkartıyor bence. Muscent biraz daha pahalı ama tam arabaya atmalık şişeleri var.
Ken Carson
Uzman
Çok fazla denediğim model yok ama denediklerimi beğenmiştim. Hangi modeli düşünüyorsunuz? Belki denemişimdir.