Roawen Uzman Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 53 Beğeniler 19 18 Mayıs 2025 #1 Merhaba Mafia 3'teki DLC'leri indirdim ama nereden oynuyoruz bu DLC'leri? Göremedim de.
R Ranton Kouga Ziyaretçi 18 Mayıs 2025 #2 Steam'de baktın mı? Yüklenmiş diye gözüküyor mu? Genelde ana hikayeye entegre edilmiş ise sıra sıra açılır.
Steam'de baktın mı? Yüklenmiş diye gözüküyor mu? Genelde ana hikayeye entegre edilmiş ise sıra sıra açılır.
KS KS Roawen Uzman Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 53 Beğeniler 19 18 Mayıs 2025 #3 Hocam mesela sign of the times DLC'si ana hikayede şu an var açılmış.
R Ranton Kouga Ziyaretçi 18 Mayıs 2025 #4 Roawen dedi: Hocam mesela sign of the times DLC'si ana hikayede şu an var açılmış. Genişletmek için tıkla... Oynanabiliyor ise oyna dostum. Silinen üye dedi: Oynanabiliyor ise oyna dostum. Genişletmek için tıkla... Haritada ikon çıkıyor mu aga ? @Roawen
Roawen dedi: Hocam mesela sign of the times DLC'si ana hikayede şu an var açılmış. Genişletmek için tıkla... Oynanabiliyor ise oyna dostum. Silinen üye dedi: Oynanabiliyor ise oyna dostum. Genişletmek için tıkla... Haritada ikon çıkıyor mu aga ? @Roawen
KS KS Roawen Uzman Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 53 Beğeniler 19 18 Mayıs 2025 #5 Çıktı reis yaptım bitti.