Detaylar
Kim cevapladı?BenjiMoser
Çalışkan
Arkadaşıma bak dedim, beleş değilmiş. Neden uygulamadan baktı, ondan mı?Başlıkta belirttiğim iki oyun ve bunlara ek olarak Mafia III'ün tüm DLC Bonus Content Pack'i ücretsiz şu anda PS Store üzerinde.
Ben aldım, siz de faydalananın. Alanlara keyifli oyunlar.
Eki Görüntüle 283930
Hem uygulamada hem sitede ücretsiz hocam, merak edip şimd iyine baktım gizli sekmeden hala ücretsiz:Arkadaşıma bak dedim, beleş değilmiş. Neden uygulamadan baktı, ondan mı?
Mafia III
PS4™PRO ENHANCED - Dinamik 4K Oyun 1968. New Bordeaux. Lincoln Clay, Vietnamda geçirdiği savaş dolu yılların ardından şu gerçeğin farkında Aile, doğumunda seninle olanlar değil, onlar için ölümü göze aldıklarındır. İtalyan Mafyası yeni ailesini, yani zenci mafyasını ortadan kaldırınca Lincoln...
store.playstation.com
Bir gün PS alırsam oynarım.
Francesco Totti
Üstün
Bir sorun oluştu diyor, PS plus aylık oyun mu bu yoksa kısa bir süreliğine bedava mı oldu?
Hayır plus oyunu değil, direkt normale ücretsiz.Bir sorun oluştu diyor, PS plus aylık oyun mu bu yoksa kısa bir süreliğine bedava mı oldu?
Çok yükleniliyor olabilir, birkaç defa deneyin isterseniz.
Francesco Totti
Üstün
WW2'yi bulamadım hocam, link atma şansınız var mı? Gold sürümü çıkıyor.Hayır plus oyunu değil, direkt normale ücretsiz.
Çok yükleniliyor olabilir, birkaç defa deneyin isterseniz.
fortunee
Üstün
@Carlzberg Mafia 3 aman oynama demiştiniz hocam, o yüzden uğraşmayacağım hiç.