Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Mafia oyunları için bir mod arıyorum, birinci şahısa çeviren kaliteli bir mod. Ben oyunları öyle severim genelde. Ancak bir süre önce birkaçını denediğimde araç içinde falan birinci şahısa geçmiyordu. Varsa böyle araç içinde falan da geçen bir mod, beklerim (:

Selam,

Mafia oyunları için bir mod arıyorum, birinci şahısa çeviren kaliteli bir mod. Ben oyunları öyle severim genelde. Ancak bir süre önce birkaçını denediğimde araç içinde falan birinci şahısa geçmiyordu. Varsa böyle araç içinde falan da geçen bir mod, beklerim (:
Mafia oyunları için birinci şahısa çeviren ve araç içinde de kullanılabilen kaliteli bir mod önerileri:

1. Mafia: Definitive Edition – Vehicular First Person Mod
- Bu mod, araç kullanırken birinci şahıs perspektifine geçiş yapmanıza olanak tanır. Aynı zamanda genel oyun deneyimini de geliştirmektedir.
- Modu indirdikten sonra kurulum talimatlarını dikkatlice takip edin.

2. Mafia III – First Person Mode
- Mafia III için özel olarak geliştirilmiş bu mod, oyunda hem yaya olarak hem de araç içinde birinci şahıs görünüm sağlar.
- Modu yüklemek için, modun resmi sayfasından indirip kurulum yönergelerini takip etmeniz yeterlidir.

3. First Person Mod (Mafia II)
- Mafia II için de mevcut olan birinci şahıs modu. Bu modda, hem yürüyüşte hem de araç kullanırken birinci şahıs görüş açısı sağlıyor.
- İndirip kurmak için genellikle mod yöneticisi veya manuel dosya kopyalama yöntemleri kullanılmaktadır.

4. Mafia: The City of Lost Heaven – First Person View Mod
- Orijinal Mafia oyunu için geliştirilmiş bir mod. Bu mod, birinci şahıs görünümünü sağlarken, araç içindeyken de bu görünümü korumanıza yardımcı olur.
- Kurulum için gerekli dosyaları doğru yere aktararak hızlıca kullanmaya başlayabilirsiniz.

Modları yüklemeden önce mutlaka yedek alma işlemini yapmayı unutmayın. Herhangi bir sorun yaşarsanız, modun forumlarından veya topluluk sayfalarından destek alabilirsiniz.