Detaylar
Kim cevapladı?WundeBaa
Uzman
7800 XT ile 60-70FPS civarında zor oynuyorum optimizasyonu bozuk. Bunun haricinde türü severseniz alınır daha önce diğer oyunları oynadınız mı?
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Şahsen indirimde almanı tavsiye ederim. Hikayesi saçma sapan finali dışında güzel benim hoşuma gitti. Devam oyunu çıkacakmış zaten. Grafikleri bayağı iyi ama optimizasyonu kötü. Düz çatışma sahnelerinde falan bir problem yok ama araba sürerken oyun aşırı takılıyor.
5
5124
Ziyaretçi
Zar zorda olsa optimizasyon sorunu yüzünden bitirdim. En iyi sistemde bile oyun akıcı gelmiyor. Keyifliydi 30 FPS altı olmasaydı iyi diyebilirdim. Ama alınır mı? Dersen bence biraz daha bekle güncelleme çıka çıka zaten sorunlar düzelir.
Oynayıp bitirince eh işte oyun oynuyorsun falan olmuştum. Aman aman mest edecek bir yanı yok.
Drivefast
Uzman
Mafia 1 2 oynamıştım hocam7800 XT ile 60-70FPS civarında zor oynuyorum optimizasyonu bozuk. Bunun haricinde türü severseniz alınır daha önce diğer oyunları oynadınız mı?
Denuvo + Stutter Engine 5 en sevdiğim.Denuvo kalkınca oynayacağım, parayla alsan bile Denuvo yüzünden çok FPS düşüyor.