Mafia The Old Country alınır mı?

Drivefast

Uzman
Merhaba, oyun arayışındayım. Mafia The Old Country yakın tarihte çıkmış bir oyun. Merak ettim açıkçası, oynayan arkadaşlar tavsiye eder mi, nasıldır?

7800 XT ile 60-70FPS civarında zor oynuyorum optimizasyonu bozuk. Bunun haricinde türü severseniz alınır daha önce diğer oyunları oynadınız mı?

Açılışı çok sıkıcı gelebilir. Onun dışında sistemine bağlı.

Şahsen indirimde almanı tavsiye ederim. Hikayesi saçma sapan finali dışında güzel benim hoşuma gitti. Devam oyunu çıkacakmış zaten. Grafikleri bayağı iyi ama optimizasyonu kötü. Düz çatışma sahnelerinde falan bir problem yok ama araba sürerken oyun aşırı takılıyor.

Zar zorda olsa optimizasyon sorunu yüzünden bitirdim. En iyi sistemde bile oyun akıcı gelmiyor. Keyifliydi 30 FPS altı olmasaydı iyi diyebilirdim. Ama alınır mı? Dersen bence biraz daha bekle güncelleme çıka çıka zaten sorunlar düzelir.

Bu fiyata alınmaz, RDR 2 gibi oyunlardan bile pahalı, ahım şahım bir yanı da yok.

Denuvo kalkınca oynayacağım, parayla alsan bile Denuvo yüzünden çok FPS düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…