Detaylar
Kim cevapladı?Mafia: Definitive Edition tavsiye ederim. İlk Mafia oyununun Remake versiyonu bu. Grafikler güzel, görevler tatmin edici. Daha sonra da ikinci oyunu oynarsın. Üçüncü oyun pek sevilmiyor. Görevleri genellikle tekrar eden yapıda ve çok da ilk iki oyuna bağlı hikayesi yok. Grafik konusunda fena değil ama, oynamak istersen oynarsın.
İlk ikisini bitirdim, gayet eğlendim. Üçüncü oyunu oynadım ancak bitirmedim, beni pek çekmedi.
Zaten çok ucuz, al geç hepsini.
İlk ikisini bitirdim, gayet eğlendim. Üçüncü oyunu oynadım ancak bitirmedim, beni pek çekmedi.
Ömer_Yeter
Yetkin
İlk oyunun remake halini ve 2. oyunu alın derim.3.oyun, pek de bir şey katmıyor diğerlerinin üstüne.
GRL
Becerikli
Mafia: Definitive Edition tavsiye ederim. İlk Mafia oyununun remake versiyonu bu. Grafikler güzel, görevler tatmin edici. Daha sonra da ikinci oyunu oynarsın. Üçüncü oyun pek sevilmiyor. Görevleri genellikle tekrar eden yapıda ve çok da ilk iki oyuna bağlı hikayesi yok. Grafik konusunda fena değil ama, oynamak istersen oynarsın.
Hocam şimdi fark ettim de 75₺ 3'ü de paket halinde. Onu alacağım, sağ olun.
Ömer_Yeter
Yetkin
Mafia: Definitive Edition tavsiye ederim. İlk Mafia oyununun Remake versiyonu bu. Grafikler güzel, görevler tatmin edici. Daha sonra da ikinci oyunu oynarsın. Üçüncü oyun pek sevilmiyor. Görevleri genellikle tekrar eden yapıda ve çok da ilk iki oyuna bağlı hikayesi yok. Grafik konusunda fena değil ama, oynamak istersen oynarsın.
Ben üçününü de 90 liraya almıştım geçen sene. Genelde bu fiyata düşüyorlar toplam olarak galiba
1 hafta falan önce bitirdim Mafia 1 DE'yi. Ve rahatlıkla söyleyebilirim ki hikaye olarak oynadığım en iyi oyunlardan. Beni çok etkiledi.
Stardew Valley
Deneyimli
Definitive Edition en iyisidir.
2. oyunu al yeni versiyonunu, en iyisi o bence.
ElderAssassin
Yetkin
3 oyun da hikaye olarak ortalama, grafik olarak vasat seviyede. Hele 3.oyun tam bir rezalet. Old Country öneririm.