GRL

Becerikli
Selam,
Şu an Epic üzerinde indirimde Mafia serisi fakat hangisini alsam eğlenirim emin olamadım.
Grafikler, hikaye akıcılığı, mekanikler açısından hangisi daha güzel?

Mafia: Definitive Edition tavsiye ederim. İlk Mafia oyununun Remake versiyonu bu. Grafikler güzel, görevler tatmin edici. Daha sonra da ikinci oyunu oynarsın. Üçüncü oyun pek sevilmiyor. Görevleri genellikle tekrar eden yapıda ve çok da ilk iki oyuna bağlı hikayesi yok. Grafik konusunda fena değil ama, oynamak istersen oynarsın.

İlk ikisini bitirdim, gayet eğlendim. Üçüncü oyunu oynadım ancak bitirmedim, beni pek çekmedi.

Zaten çok ucuz, al geç hepsini.

Mafia: Definitive Edition tavsiye ederim. İlk Mafia oyununun remake versiyonu bu. Grafikler güzel, görevler tatmin edici. Daha sonra da ikinci oyunu oynarsın. Üçüncü oyun pek sevilmiyor. Görevleri genellikle tekrar eden yapıda ve çok da ilk iki oyuna bağlı hikayesi yok. Grafik konusunda fena değil ama, oynamak istersen oynarsın.

Hocam şimdi fark ettim de 75₺ 3'ü de paket halinde. Onu alacağım, sağ olun.

Mafia: Definitive Edition tavsiye ederim. İlk Mafia oyununun Remake versiyonu bu. Grafikler güzel, görevler tatmin edici. Daha sonra da ikinci oyunu oynarsın. Üçüncü oyun pek sevilmiyor. Görevleri genellikle tekrar eden yapıda ve çok da ilk iki oyuna bağlı hikayesi yok. Grafik konusunda fena değil ama, oynamak istersen oynarsın.

Ben üçününü de 90 liraya almıştım geçen sene. Genelde bu fiyata düşüyorlar toplam olarak galiba

3. oyun teknik olarakda hikaye olarakda çok kötü ilk iki oyun çok iyi. Son çıkan oyunda güzel tavsiye ederim.