Mağaza çalışanları sistem toplama esnasında neden daha iyi olanı önermiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rifle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 476
  • Etiketler Etiketler
    mağaza neden

Rifle

Uzman
Arkadaşlar selam, ben RTX 4070 ve Ryzen 5 7600 sistemi 40 bin TL'ye aldım. Toplam 32 GB RAM'le birlikte. Şöyle bir sorun var: Mağazadaki çalışanlar 45-50 bin TL'ye RTX 4060 Ti DDR4 sistemleri satıyorlar, neden? Yazık günah değil mi sizce? Neden cidden iyi olan hazır sistemi önermiyorlar? Kendi kulağımla bizzat duydum. Hangi mağaza olduğunu söylemeyeceğim ama bayağı tanınan bir mağaza

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar Beni de silkiyorlardı geçen. Sivi soğutma almaya gittim, sitede 3000 lira diyordu mağazada adam bana 4500 dedi. Sitenizde 3000 yazıyor bir yanlışlık olmasın dedim, mağaza satış fiyatımız bu dedi. Tamam sitenizden alayim burda teslim et sen dedim, müdürünü aradı ve 3000 liraya satmayı kabul etti.

Senin durumuna gelirsek… Bilgisayardan anlamayan adam için 4060 ve 4070 arasında fark yok. Adam sistemi takıyor, ki zaten 1080p monitor sahibi oluyor geneli, bakıyor ultra ayarlarda 60FPS yetiyor adama. Mis gibi oyuncu sistemi. Alan memnun, satan memnun. Böyle olunca bizim ülkemiz de saplıyor.

Şimdi Vatan’ı da suçlamamak lazım, hangi firma olursa olsun böyle yapıyorlar. Bu ülkede ye silkersin ya silkerler, başka yolu yok.

Vatan değil hocam, ama dediğiniz doğru. Ne bileyim hocam yani onu kulağım ile duyunca garipsedim monitör ile birlikte 60 65'e aldı muhtemelen sistemi, konuyu açıp sizlerin fikirlerinizi sormak istedim ne düşünüyorsunuz diye.

Satişa göre prim?
Orası da doğru hocam ama, insaf ya insanlık öldü mü gerçekten.

Öldü abi. Satıştan prim alıyorlar. Ve gidip aile geçindiriyor insanlar. Bir de onların gözünden bakmak lazım.

insaf ya insanlık öldü mü gerçekten.
Evet? Teknoloji mağazalarına bakmaya gerek yok anlamak için. Herhangi bir markete gir, emlakçıya git zaten görürsün. Zincir market yakınlarındaki çöplere bak, tarihi geçmiş ürünlerle dolu. Adam ucuza satacağıma çöpe atarım daha iyi diyor. İnsan yiyeceğine çöpte fareler kemirsin daha iyi diyor.

Keşke sadece bu olay burada olsa. Ülkenin her yerinde keriz silkeleyen silkeleyene. Balık baştan kokar. Kokuşmuş bir düzende önü alınamayan toplumsal çöküş içindeyiz. Daha durun, yıkım yeni başladı.

Bunu hangi mağazanın yaptığını geç, hangi mağazanın yapmadığını söyle ki gerçek bir şok yaşayalım.

insanlık öldü mü gerçekten.

Ölmemesi için çaba sarf edenler hâlâ var. Ölmemesi de temennimiz tabii. Ama iş kişisel çıkara indirgenince, doğru veya yanlış karman çorman oluyor. Onu size 50 bine satmaya çalışan, başka bir yerdeki kazanç meraklısından yakınıyor ki absürtlük de burada zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…