Arkadaşlar selam, ben RTX 4070 ve Ryzen 5 7600 sistemi 40 bin TL'ye aldım. Toplam 32 GB RAM'le birlikte. Şöyle bir sorun var: Mağazadaki çalışanlar 45-50 bin TL'ye RTX 4060 Ti DDR4 sistemleri satıyorlar, neden? Yazık günah değil mi sizce? Neden cidden iyi olan hazır sistemi önermiyorlar? Kendi kulağımla bizzat duydum. Hangi mağaza olduğunu söylemeyeceğim ama bayağı tanınan bir mağaza :)
Kırmızı beyaz mağazada 1650li sistemi 18k ya kitlemeye çalıştılar banada, bide utanmadan diyorki bu fiyata daha iyisini bulamazsın :)

Kırmızı beyaz mağazada 1650li sistemi 18k ya kitlemeye çalıştılar banada, bide utanmadan diyorki bu fiyata daha iyisini bulamazsın :)
O mağaza da geçen 4070 sistem aldığımı söyledim imkanı yok imkansız dedi dalga geçmeye mi geldin dedi, faturayı gösterdim direk uzaklaştı :D

Edit: Oradan sistem toplamaya gitmiştim öncesin de 3050li sistem 25kdı

Mağazadaki çalışanlar 45-50K'ya 4060 Ti 4060 DDR4 sistemleri satıyorlar, neden?

Satışa göre prim alıyorlar. Örneğin onlara belirli sistem veriliyor ve deniyor ki bu sistemi ya da ürünü şu kadar satabilirsen, şu kadar prim alacaksın. Onlar da kendi ürünlerini satmaya çalışıyor. Bu sebepten herhangi bir mağazaya vs. girdiğinizde, yanınıza gelen çalışanları doğrudan kovabilirsiniz. Onlar insanın aklını çeler valla.

Senin ucuza sistem alıp almaman firmaların umurunda olan bir şey değil.
Tamam da ben imkansız demesi için gösterdim, ve sen çalışan falan mısın umrunda olan bir şey değil diyorsun, kötü bir şey dememişim ki :D

Tamam da ben imkansız demesi için gösterdim, ve sen çalışan falan mısın umrunda olan bir şey değil diyorsun, kötü bir şey dememişim ki :D
25kya 3050li sistemi yere göke çıkartamayan satış temsilcisine gösterdim, o da arkasına bakarak gitti bunun neyi kötü ki, ben sadece bunun yanlış olduğunu söylüyorum. Tabi katılırsın katılmazsın bu senin kendi fikrindir.