• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Mağaza çalışanları sistem toplama esnasında neden daha iyi olanı önermiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rifle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 476
  • Etiketler Etiketler
    mağaza neden
Kırmızı beyaz mağazada 1650li sistemi 18k ya kitlemeye çalıştılar banada, bide utanmadan diyorki bu fiyata daha iyisini bulamazsın

Kırmızı beyaz mağazada 1650li sistemi 18k ya kitlemeye çalıştılar banada, bide utanmadan diyorki bu fiyata daha iyisini bulamazsın
O mağaza da geçen 4070 sistem aldığımı söyledim imkanı yok imkansız dedi dalga geçmeye mi geldin dedi, faturayı gösterdim direk uzaklaştı

Edit: Oradan sistem toplamaya gitmiştim öncesin de 3050li sistem 25kdı

Mağazadaki çalışanlar 45-50K'ya 4060 Ti 4060 DDR4 sistemleri satıyorlar, neden?

Satışa göre prim alıyorlar. Örneğin onlara belirli sistem veriliyor ve deniyor ki bu sistemi ya da ürünü şu kadar satabilirsen, şu kadar prim alacaksın. Onlar da kendi ürünlerini satmaya çalışıyor. Bu sebepten herhangi bir mağazaya vs. girdiğinizde, yanınıza gelen çalışanları doğrudan kovabilirsiniz. Onlar insanın aklını çeler valla.

Senin ucuza sistem alıp almaman firmaların umurunda olan bir şey değil.
Tamam da ben imkansız demesi için gösterdim, ve sen çalışan falan mısın umrunda olan bir şey değil diyorsun, kötü bir şey dememişim ki

Tamam da ben imkansız demesi için gösterdim, ve sen çalışan falan mısın umrunda olan bir şey değil diyorsun, kötü bir şey dememişim ki
25kya 3050li sistemi yere göke çıkartamayan satış temsilcisine gösterdim, o da arkasına bakarak gitti bunun neyi kötü ki, ben sadece bunun yanlış olduğunu söylüyorum. Tabi katılırsın katılmazsın bu senin kendi fikrindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…