PC Uzmanı

Başarılı
Ben Samsung telefon ve Apple bakınırken marka tanıtım animasyonları oluyor ve S25 Ultra bakıyordum. Telefon ısınmış mı diye bayağı ısınıyor ve şunu fark ettim ki S25 Ultra'nın arka tarafı ısınıyor, S26 Plus'un ön tarafı ekranı ısınıyor. Bunun sebebi nedir? Birinin arka taraf, diğer telefonun ön tarafı ısınıyor?

Son düzenleme:
Ben Samsung telefon ve Apple bakınırken marka tanıtım ambisyonları oluyor ve S25 Ultra bakıyordum. Telefon ısınmış mı diye bayağı ısınıyor ve şunu fark ettim ki S25 Ultra'nın arka tarafı ısınıyor, S26 oluşum ön tarafı ekranı ısınıyor. Bunun sebebi nedir? Birinin arka tarafı, diğer telefonun ön tarafı ısınıyor?

Sürekli şarjda onlar. Ondan da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli şarjda onlar. Ondan da olabilir.
Anladım doğru kral şunu da fark ettim ki S25 Ultra'nın arka tarafı ısınıyor, S26 plusun ön tarafı ekranı ısınıyor. Bunun sebebi nedir? Birinin arka taraf, diğer telefonun ön tarafı ısınıyor bunun sebebi nedir?

Şarjda olduklarından ısınıyorlar genelde. Büyük bir eziyet telefona, sırf bunun yüzünden outlet telefon alınmaz işte.

Evet çok doğru ömürleri çok hızlı eskir zaten bu şekilde.

@Violett şunu da az önce fark ettim ki S25 Ultra'nın arka tarafı ısınıyor, S26 Plus'un ön tarafı ekranı ısınıyor. Bunun sebebi nedir? Birinin arka taraf, diğer telefonun ön tarafı ısınıyor?

Anladım doğru kral şunu da fark ettim ki S25 Ultra'nın arka tarafı ısınıyor, S26 Plus'un ön tarafı ekranı ısınıyor. Bunun sebebi nedir? Birinin arka taraf, diğer telefonun ön tarafı ısınıyor bunun sebebi nedir?

Evet çok doğru ömürleri çok hızlı eskir zaten bu şekilde.

@Violett şunu da az önce fark ettim ki S25 Ultra'nın arka tarafı ısınıyor, S26 Plus'un ön tarafı ekranı ısınıyor. Bunun sebebi nedir? Birinin arka taraf, diğer telefonun ön tarafı ısınıyor?

Isı dağılımı olabilir. Biri arka tarafa ısı dağılımı yapıyordur biri öne donanım yerleştirme farkı olabilir işlemci vs.

Isı dağılımı olabilir. Biri arka tarafa ısı dağılımı yapıyordur biri öne donanım yerleştirme farkı olabilir işlemci vs.

Evet, ben de işte bunu merak ediyorum, nasıl olabiliyor diye. Ekrana sıcaklık vurması tuhafıma gitti. Her zaman kullandığım telefonlarda hep arka taraf ısınıyordu. S26+'da ekran ısınmıştı ama arka taraf serindi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, ben de işte bunu merak ediyorum, nasıl olabiliyor diye. Ekrana sıcaklık vurması tuhafıma gitti. Her zaman kullandığım telefonlarda hep arka taraf ısınıyordu. S26+'da ekran ısınmıştı ama arka taraf serindi.

Olabiliyor yani. Bende de iPhone 15 Pro var yan taraf ısınıyor arka tarafın az kısmı bir de.

Ekran gun boyu acik ve parlaklik full oldugu icin ekran daha sicak gelmistir. Normalde anakarta bagli birimlerin isisi cevreye vurur. Zaten sogutmalar da anakartin ve bataryanin altina eklenir.
Anladım peki sence birinin arka taraf, diğer telefonun ön tarafı ısınmasının sebebi sence nedir?