Makaleler
2

Bu bütçelerin yeni klavyesi hayırlı olsun :D. Klavyenin eski fiyatı 4.000-4.500 TL gibi fiyatlardaydı sanırım. Klavye alüminyum alaşım kasadan oluşuyor beni en çok çeken ve şaşırtan tarafı o oldu. Onun haricinde 4000 mAh batarya, 5 katmanlı gasket yalıtım, prelubed switch gibi teknik özellikleri var.

Beni diğer şaşırtan özelliği ise klavyede FR4 PCB kullanılmış.

1783783536376.webp

Detaylı incelemesi ve ses testi altta. Adam PCB'sine kadar göstermiş cidden.

Klavye almayı düşünüyorum leobog mu bu mu sizce? Fiyat farkını verip 3K ya başka bir klavye almaya değer mi?

Bu bütçelerin yeni klavyesi hayırlı olsun :D. Klavyenin eski fiyatı 4.000-4.500 TL gibi fiyatlardaydı sanırım. Klavye alüminyum alaşım kasadan oluşuyor beni en çok çeken ve şaşırtan tarafı o oldu. Onun haricinde 4000 mAh batarya, 5 katmanlı gasket yalıtım, prelubed Switch gibi teknik özellikleri var.

Beni diğer şaşırtan özelliği ise klavyede FR4 PCB kullanılmış.

Eki Görüntüle 264855

Detaylı incelemesi ve ses testi altta. Adam PCB'sine kadar göstermiş cidden.

Çök esma çök.

Ben leobog almıştım. Bir sıkıntısı yok, güzel gibi. FR4 plate dedikleri ara malzemeden olan ürünlerde stok bitti zaten leoboglarda. Kalanlarda diğer malzemeden var. Amaç alüminyum kasalı klavye almaksa fiyat avantajı burada gibi. Gerçi magegee biraz daha böyle alt klas bir marka gibi kafamda. İmaj meselesi gerçi, iyi bir pazarlamayla düzeltilir pek tabii.

Ben leobog almıştım. Bir sıkıntısı yok, güzel gibi. FR4 plate dedikleri ara malzemeden olan ürünlerde stok bitti zaten leoboglarda. Kalanlarda diğer malzemeden var. Amaç alüminyum kasalı klavye almaksa fiyat avantajı burada gibi. Gerçi magegee biraz daha böyle alt klas bir marka gibi kafamda. İmaj meselesi gerçi, iyi bir pazarlamayla düzeltilir pek tabii.

Magegee genel olarak iyi bir marka değil zaten ama bu fiyata çok iyi bir model.