Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir sorunu var mıdır? Oyun yazı için vs. kullanacağım.

Light87 modeli de hoş gibi farkı ne anlamadım.

Ajazz K870T Pro modeli de mantıklı gibi huano switch var bilemedim.

Son düzenleme:
Sorum başlıktaki gibi. Herhangi bir sorunu var mıdır? Oyun yazı için vs. kullanacağım.

Light87 modeli de hoş gibi farkı ne anlamadım.

Ajazz K870T Pro modeli de mantıklı gibi huano switch var bilemedim.
Alınabilir belki fakat bence o fiyat bandında giriş seviyesi bir manyetik klavye sizi daha fazla tatmin eder.

K870T Pro modeline kıyasla nasıllar ? Çift tıklama algılamama gibi sorunlar yaşamak istemem açıkçası.

K870T tray mount ve yalıtımı yok Light75 ise 5 katmanlı gasket yalıtım var ve lubelu switch ile geliyor. Çift tıklama yaşayacağınızı sanmıyorum switchler lubelu geliyor çünkü he olursa yanında 3-4 tane yedek switch geliyor onları takar ve devam edersiniz kullanmaya.

K870T tray mount ve yalıtımı yok Light75 ise 5 katmanlı gasket yalıtım var ve lubelu switch ile geliyor. Çift tıklama yaşayacağınızı sanmıyorum switchler lubelu geliyor çünkü he olursa yanında 3-4 tane yedek switch geliyor onları takar ve devam edersiniz kullanmaya.
Yani klavyeyi 1 yıl kullanmayacağım sonuçta. Dediğiniz her hotswap klavye için geçerli zaten.