Aklimda daha oncesinde 46K'ya satilan S25+ vardi fakat 2 gunde ne olduysa bir anda fiyatlari yukseldi ve almak isterken elim bos kaldi gibi bir şey oldu. Fakat şu an Hepsiburada uzerinden 51K'ya satiliyor. Sizce 51K'ya alınır mı? Yoksa Magic 7 Pro mu almalıyım? İki cihazi kullanmis olanlar varsa eger deneyimlerini anlatirsa guzel olur. (Not: Xiaomi onermeyin istemiyorum Hyper OS guzel degil.)
Magic 7 Pro şarj, pil ve ana kamera olarak daha önde. Sizi Samsung'a bağlayan başka şeyler yoksa ya da Samsung istiyorum demiyorsanız Magic 7 Pro daha mantıklı. S25+ da alınabilir ama aşırı bir fark yok arada.
Aklimda daha oncesinde 46K'ya satilan S25+ vardi fakat 2 gunde ne olduysa bir anda fiyatlari yukseldi ve almak isterken elim bos kaldi gibi bir şey oldu. Fakat şu an Hepsiburada uzerinden 51K'ya satiliyor. Sizce 51K'ya alınır mı? Yoksa magic 7 Pro mu almalıyım? İki cihazi kullanmis olanlar varsa eger deneyimlerini anlatirsa guzel olur. (not: Xiaomi onermeyin istemiyorum Hyper OS guzel degil.)
İkisi de gayet iyi cihazlar mağazalarda inceleyip seçmen daha iyi olur. Honor için adaptor kılıf vs bulmakta biraz zorlanabilirsin. Kavisli ekranıda korumak daha zor. Ama Honor'un batarya kamera gibi avantajları var.
S25+ ın şarj aleti, kılıf bulma ve yazılım artısı varken.
Magic 7 Pro'nun batarya kamera gibi artıları var.
Seçim sizin. İkisi de üzmez.
Neden daha iyi olduğu hakkında birkaç argüman da yazsaydınız biz de fikir sahibi olabilirdik.
Çünkü magic 7 pro S25 plus'a göre her açıdan daha iyi kameraya sahip.
Aklimda daha oncesinde 46K'ya satilan S25+ vardi fakat 2 gunde ne olduysa bir anda fiyatlari yukseldi ve almak isterken elim bos kaldi gibi bir şey oldu. Fakat şu an Hepsiburada uzerinden 51K'ya satiliyor. Sizce 51K'ya alınır mı? Yoksa Magic 7 Pro mu almalıyım? İki cihazi kullanmis olanlar varsa eger deneyimlerini anlatirsa guzel olur. (Not: Xiaomi onermeyin istemiyorum Hyper OS guzel degil.)