BanShee

Çalışkan
Hocalarım selamlar,

Almak istediğim bir ürünün Amazon'da tek satıcısı Magic Teknoloji. Deneyimleriniz nasıl? Güvenilir mi? Ayrıca üründe haftalardır stokta sadece 1 adet kaldı yazıyor, onu da anlayamadım.

Güvenilir, 7500F işlemcimi oradan aldım; çok hızlı kargoladılar, gönderdiler tray işlemciyi. Sıkıntısızdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir, 7500F işlemcimi oradan aldım; çok hızlı kargoladılar, gönderdiler tray işlemciyi. Sıkıntısızdı.
Amazon'da, Google'da, Şikayetvar'da baya baya kötü yorumları var hocam. Bilgisayar kasası satın alacağım, istediğim ürünü bir tek bunlar satıyor Amazon'da vb. Birde Netsipariş.com kendi sitesinde satıyor. Bir türlü güvenemedim ikisinede. Ayrıca Amazon'da ürün haftalardır stokta 1 tane kaldı yazıyor. Ürün iptali yaşayan çok kullanıcıda var mış, bilemedim.

Almadan önce satıcıya soru sor kısmından sorun hocam ürün elinizde mevcut mu vs. diye. Öyle sipariş verin cevap veriyorlar sorulara.

Guvenilir ve bilindik bir saticidir uzun zamandir da piyasada. Sikayetvar'da iyi yorum olma olasiligi yok zaten neticede firmalarla yasanan sorunlarin yazildigi bir site. Amazon icin yazilanlara baksan oradan bile alisveris yapmasam mi acaba dersin. Isin bir de su tarafi var ki Turkiye'de sorun yasayip yasamamak da sansa kalmis. Hak hukuk olmadigi icin firmalar istedikleri gibi at kosturuyorlar maalesef. Hicbirine de tam guvenemezsin.

O zaman Amazon üzerinden sipariş veriyorum hocam. Zaten gönderici Amazon. Herhangi bir sorun da Amazon'da ilgilenir diye umuyorum. Kasa sipariş edeceğim, çakma ürün göndermezler değil mi? 😅

Siparişi verdim hocam. Anında kargoya verildi. İnşaallah sorunsuz çıkar. @Toby Fox @Görkem Say @Zaris

Son düzenleme: