Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

RAM alacağım önümüzdeki hafta. N11, Amazon, Hepsiburada gibi birçok yerde satış yapan bu firmayı inceledim. Uygun fiyatlı, istediğim RAM'i satıyor. Lakin Google yorumları dehşete düşürüyor beni, bayağı kötü yorumlar gördüm.

Bu firmadan alışveriş yapan oldu mu daha önce? Amazon üzerinde kolay iade gözüküyor, muhtemelen oradan alacağım. İade konusunda da pürüz çıkarttığı kişiler olmuş şayet. %100 emin olamadım bu firmadan.

O yüzden daha önce alışveriş yapan oldu mu, deneyimleyen oldu mu merak ediyorum.

Selam dostlar,

RAM alacağım önümüzdeki hafta. N11, Amazon, Hepsiburada gibi birçok yerde satış yapan bu firmayı inceledim. Uygun fiyatlı, istediğim RAM'i satıyor. Lakin Google yorumları dehşete düşürüyor beni, bayağı kötü yorumlar gördüm.

Bu firmadan alışveriş yapan oldu mu daha önce? Amazon üzerinde kolay iade gözüküyor, muhtemelen oradan alacağım. İade konusunda da pürüz çıkarttığı kişiler olmuş şayet. %100 emin olamadım bu firmadan.

O yüzden daha önce alışveriş yapan oldu mu, deneyimleyen oldu mu merak ediyorum.
Yani ben olsam 500 lira daha verir daha güvenli bir yerden alırım.Amazon hepsiburada gibi yerlerden satıcı kendisi ya da vatan bilgisayar gibi yerler değilse bence teknolojik ürün alınmaz.

Yani ben olsam 500 lira daha verir daha güvenli bir yerden alırım. Amazon Hepsiburada gibi yerlerden satıcı kendisi ya da Vatan Bilgisayar gibi yerler değilse bence teknolojik ürün alınmaz.

Arada 500-1000 lira olsa alırım oralardan zaten, hiç düşünmem. Yıllardır Amazon ve Hepsiburada kendisinden alışveriş yaparım. Tedarikçilerden çok alışveriş yapmam. Arada 2.200 TL civarında fark var.

Ve almayı düşündüğüm ürünün stoğu malesef oralarda yok.

Ben de birkaç yıl önce ekran kartı almıştım. Ürünü o kadar sorunsuz kullandım ki güvenimi kazanmıştı. Güvenilirdir bence.

Zaten mağazada aynı fiyatlara veya çok yakın fiyatlara sahip ise, gidip genelde fiziksel olarak alıyorum hocam. Yoksa Hepsiburada ve Amazon kendi sattığı ürünler. Son çare tedarikçi firmalar oluyor benim için.

Baya satış yapıyorlar neredeyse tüm E-Ticaret sitelerinde varlar. Ama yine de deneyimli dostlara sormakta fayda var buradan.

Onların fikirleri benim için önemli.