Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirr4211

Uzman
Evet tabletime GSI ROM kurdum ve Magisk kurdum. Magisk ile daha önce kurmadığım birkaç mödül denedim. Belki modülden değildir. Ama bazı GSI romlarda sıkıntı çıkarıyor. Bu olayı daha önce de yaşadım fakat Fastboot moda girilebiliyordu. Bu sefer tabletimde Fastboot moda giremiyorum. Meta mode verilen bir moda atıyor sonra da orange state diyor. ADB cihazı algılamıyor yardım edebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Peki hocam dün aksam bakamadim kusura bakmayın bugün gene akşama dogru deneyecegim.

Evet sorunu çözdüm çok sağ ol.
Arkadaşlar bu adımlardan sonra options girip "check lıb da match" ayarını kapatmanız gerekiyor yoksa hata veriyor ardından.
Download agent e basıp indirdiğimiz stock ROM içinden "mtk_allnone_da_6761.bin" dosyasını seçiyoruz ve sorun düzeliyor.
@kullanıcı311'e teşekkürlerimi iletiyorum.

1738068407675.webp
Evet tabletime GSI ROM kurdum ve Magisk kurdum. Magisk ile daha önce kurmadığım birkaç mödül denedim. Belki modülden değildir. Ama bazı GSI romlarda sıkıntı çıkarıyor. Bu olayı daha önce de yaşadım fakat Fastboot moda girilebiliyordu. Bu sefer tabletimde Fastboot moda giremiyorum. Meta mode verilen bir moda atıyor sonra da orange state diyor. ADB cihazı algılamıyor yardım edebilirseniz sevinirim.

Cihazı zorla recovery moduna almayı deneyin.

Denedim olmadı.

Recovery yerine meta moda atıyor.

Fastboota girmeye çalıştığımda siyah ekran oluyor sonra tekrar yeniden başlıyor.

Brom'a atmış. Hardbrick olmuş yani. SP Flash Tool üzerinden stock ROM atılması lazım.

ROM;

Rehber;

Deneyeceğim şimdi sağ ol çalışırsa söylerim.

Brom'a atmış. Hardbrick olmuş yani. SP Flash Tool üzerinden stock ROM atılması lazım.

ROM;

Rehber;

1737912226427.webp

Hocam burada neyi seçmem gerek videoda yok.

ROM;

Rehber;

Tamam buldum dosyayı fakat cihaz tepki vermiyor.

ROM;

Rehber;

1737912509159.webp

Belirli bir süre sonra da böyle dedi.

ROM;

Rehber;

@kullanıcı311

ROM;

Rehber;

@kullanıcı311

Deneyeceğim şimdi sağ ol çalışırsa söylerim.

1737912226427.webp

Hocam burada neyi seçmem gerek videoda yok.

Tamam buldum dosyayı fakat cihaz tepki vermiyor.

1737912509159.webp

Belirli bir süre sonra da böyle dedi.

@kullanıcı311

@kullanıcı311

Hocam yardım edin ya.

Son düzenleme: