Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirr4211

Uzman
Evet tabletime GSI ROM kurdum ve Magisk kurdum. Magisk ile daha önce kurmadığım birkaç mödül denedim. Belki modülden değildir. Ama bazı GSI romlarda sıkıntı çıkarıyor. Bu olayı daha önce de yaşadım fakat Fastboot moda girilebiliyordu. Bu sefer tabletimde Fastboot moda giremiyorum. Meta mode verilen bir moda atıyor sonra da orange state diyor. ADB cihazı algılamıyor yardım edebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Peki hocam dün aksam bakamadim kusura bakmayın bugün gene akşama dogru deneyecegim.

Evet sorunu çözdüm çok sağ ol.
Arkadaşlar bu adımlardan sonra options girip "check lıb da match" ayarını kapatmanız gerekiyor yoksa hata veriyor ardından.
Download agent e basıp indirdiğimiz stock ROM içinden "mtk_allnone_da_6761.bin" dosyasını seçiyoruz ve sorun düzeliyor.
@kullanıcı311'e teşekkürlerimi iletiyorum.

1738068407675.webp
Bilgisayar şu an tableti görüyor. Tekrar deneyin. Olmaz ise şunu deneyin;

Kayıt olmanız lazım ROM linkine erişmek için.

Bir deneyeyim.

Bilgisayar şu an tableti görüyor. Tekrar deneyin. Olmaz ise şunu deneyin;

Kayıt olmanız lazım ROM linkine erişmek için.

1738006517234.webp

Hocam tepki vermiyor tablet Power + ses arttırma yapınca da bu hatayı veriyor.

Son düzenleme:
Nasıl yani hocam Power mı yapayim sadece normal ses arttırma basarsam tepki yok.

Hiçbir tuşa basmayın hocam sadece kabloyu takın ve başlatın. Videodaki eleman brom moda girmek için tuşlara basılı tutuyor ama sizin cihaz zaten brom modunda olduğu için gerek yok tuşlarla uğraşmaya.